Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασαν τίτλο, όχι το μέλλον

Έχασαν τίτλο, όχι το μέλλον
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 - 01:32

Σίγουρα δεν ήταν καλή εξέλιξη το γεγονός ότι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά στο Final 4 της Superleague K17, αλλά οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έδειξαν πολλά πράγματα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε όλες τις ατυχίες που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν και πήγαν την αναμέτρηση στα πέναλτι και εκεί για μία ακόμη φορά η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Παρόλα αυτά όμως το μέλλον σε αυτά τα παιδιά τους ανήκει. Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου έδειξαν ότι έχουν ψυχή, πάθος και τσαμπουκά. Μπορεί, λοιπόν, να έχασαν τον φετινό τίτλο, αλλά δεν έχασαν το μέλλον. Έδειξαν ότι είναι ομάδα με όλη την έννοια, ενώ παράλληλα υπήρξαν και οι παίκτες που απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά αρκεί όμως να δουλέψουν.

Και ένα σημαντικό γεγονός ήταν ότι στις δύο παρατάσεις αν και ο Ολυμπιακός είχε παίξει για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα, λόγω της αποβολής του Μπαντούνα στο 45’, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πάθαιναν κράμπες και οι «ερυθρόλευκοι» έτρεχαν σαν... τρελοί και έβγαιναν στην αντεπίθεση για να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο σκορ. Αυτό το στοιχείο δείχνει πολλά όσον αφορά τη δουλειά που έχει γίνει στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Έρχονται για δοκιμή

Έρχονται για δοκιμή

Οι 18χρονοι Άγγλοι, Χάρλεϊ και Μονακάνα φτάνουν στην Ελλάδα για να δοκιμαστούν από τον Ολυμπιακό…