Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο β' ημίχρονο τους «πάτησαν»

Στο β' ημίχρονο τους «πάτησαν»
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 - 20:50

Τη νίκη με 3-1 πήραν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κόντρα στους αντίστοιχους του ΠΑΟ στο Κορωπί, στο πλαίσιο της 4ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague Κ17. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» με το «διπλό» αυτό, αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από τους δεύτερους «πράσινους»!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερο, αν και οι παίκτες του Τοπολιάτη απείλησαν πρώτη στο 6’, αλλά η κεφαλιά του ανενόχλητου Παπουτζίδη πέρασε ψηλά άουτ. Οι «πράσινοι» πίεζαν και στο 16’ άνοιξαν το σκορ με τον Λάμπρου για το 1-0. Οι Έφηβοι του Θρύλου δεν τα παράτησαν, ανέβηκαν και ευτύχισαν να ισοφαρίσουν στο 44’ με τον Παπουτζίδη. Ο Χαντζάρας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Παπουτζίδης έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μόνο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Βέβαια, μέχρι το 70ο λεπτό δεν υπήρχε κάποια αξιομνημόνευτη φάση, μέχρι που οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Τοπολιάτης έπιασαν τόπο!

Στο 76ο λεπτό ο Μανθάτης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου μετά από λάθος πάσα των παικτών του ΠΑΟ, βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έβαλε σε θέση οδηγού τον Θρύλο για το 2-1. Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» ήταν μεγάλη και το 82’ Μανθάτης και Κιρτζιαλίδης συνδυάστηκαν ωραία με τον δεύτερο να μπαίνει μέσα στην περιοχή να σουτάρει, η μπάλα να κοντράρει σε σώμα ενός παίκτη του ΠΑΟ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1 των Εφήβων του Ολυμπιακού!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Κατσιμήτρος, Ντάσης, Τόλι, Πεχλιβανίδης (87' Βελέντζας), Παπανικολάου, Μανθάτης, Λάμπρου (53' Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46' Αράπης), Παπουτζίδης (71' Κιρτζιαλίδης), Χαντζάρας.


Η live εξέλιξη της αναμέτρησης…

2ο Ημίχρονο:

90' Τέλος του παιχνιδιού. Οι Έφηβοι του Θρύλου ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με 1-3 στην έδρα του ΠΑΟ.

87' Πέμπτη και τελευταία αλλαγή για τους Πειραιώτες. Ο Βελέντζας πήρε τη θέση του τραυματία Πεχλιβανίδη.

82' ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! 1-3 για τον Θρύλο. Ο Μανθάτης από τα αριστερά έδωσε αριστερά στον Κιρτζιαλίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε πάνω σε έναν αμυντικό του ΠΑΟ και κατέληξε στα δίχτυα!

76' ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! 1-2 για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου μετά από λάθος πάσες των παικτών του Παναθηναϊκού, βγήκε τετ-α-τετ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

75' Τέταρτη αλλαγή για τους Πειραιώτες. Ο Χαντζάρας περνάει εκτός και τη θέση του παίρνει ο Αμαραντίδης,

71' Τρίτη αλλαγή για τον Θρύλο. Ο Κιρτιζαλίδης παίρνει τη θέση του Παπουτζίδη.

70' Παιχνίδι κέντρου μέχρι τώρα, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση.

53' Δεύτερη αλλαγή για τον Θρύλο. Ο Γιαννόπουλος περνάει στη θέση του Λάμπρου.

51' Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Νιάρο.

46' Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Αράπης παίρνει τη θέση του Μεζίνι.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...


1ο Ημίχρονο:

45' Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Κορωπί.

44' ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 1-1. O Θρύλος ισοφαρίζει με τον Παπουτζίδη! Ο Χαντζάρας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Παπουτζίδης έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

24΄ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει, ο Πεχλιβανίδης όμως πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

16' ΓΚΟΛ. Το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ μετά από σέντρα από τα δεξιά, με τον Λάμπρου να πλασάρει εύστοχα.

10' Στα πρώτα δέκα λεπτά οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο...

6' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Κεφαλιά του Παπουτζίδη έπιασε ο Βασίλας.

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Κορωπί...

Διαβάστε επίσης

«Δεν έχουμε ταβάνι...»

«Δεν έχουμε ταβάνι...»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε., Γιώργος Παύλου, ανέλυσε το πλάνο του συλλόγου για τα τμήματα υποδομής.