Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμινάριο για τη διατροφή

Σεμινάριο για τη διατροφή
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 - 14:05

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια στη Σχολή Αιγάλεω συνεχίστηκαν και είχε έρθει η ώρα για να μάθουν όλοι για τη διατροφή. Η διατροφή, όχι μόνο πριν τον αγώνα ή μετά από αυτόν, αλλά γενικότερα, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός αθλητή και με αφορμή το σεμινάριο που έγινε για αυτόν τον λόγο στη Σχολή Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου, που ενημερώνει τι έγινε...

Αναλυτικά...

Τρώμε πριν από τον αγώνα; Πόσα γεύματα την ημέρα πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας; Τι πρέπει να αποφεύγουν και τι πρέπει να έχουν οι γονείς στα γεύματα των παιδιών τους; Ερωτήματα κρίσιμα για κάθε παιδί χρήσιμα και σε κάθε ενήλικα. Ήταν μερικά από τα ερωτήματα που απάντησε η Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου στους γονείς της Σχολής του Αιγάλεω στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στις εγκαταστάσεις της Σχολής, το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι γονείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου αφού είναι κάτι που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από την συζήτηση διαπιστώθηκε πως οι γονείς είχαν λάθος άποψη σε πολλά θέματα που αφορούν την διατροφή των παιδιών τους και "υποσχέθηκαν" πως πλέον θ' αλλάξουν τακτική. Το σημαντικότερο μήνυμα του σεμιναρίου είναι πως από μικρή ηλικία το κάθε παιδί πρέπει να προσέχει την διατροφή του γιατί τυχόν λάθη σ' αυτή θα τα συναντήσει στο μέλλον μπροστά του. Οι γονείς ευχαρίστησαν τον Επικεφαλής του Δικτύου των Σχολών κ. Βασίλη Νάνο για το σεμινάριο και συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό για το κοινωνικό έργο που επιτελεί σ' όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Δράση στην Ακαδημία!

Δράση στην Ακαδημία!

Δύο αγώνες αύριο για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οι Νέοι παίζουν Δευτέρα με Σαχτάρ.

Έκοψαν την πίτα τους

Έκοψαν την πίτα τους

Η Σχολή του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο έκοψε την πίτα της, σε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα.

Σαρώνει η ομάδα FC IMPACT!

Σαρώνει η ομάδα FC IMPACT!

Η FC IMPACT, η ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ο Θρύλος για τη δημιουργία της Σχολής του, σαρώνει τους τίτλους.