Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί Ρομπέρτο, γιατί Καπίνο!

Γιατί Ρομπέρτο, γιατί Καπίνο!
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 - 01:29

Τα προγνωστικά και χθες στο Ρέντη έφερναν τον Ρομπέρτο επικρατέστερο για τη θέση του γκολκίπερ στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά κάθε άλλο παρά σίγουρο. Οι πιθανότητες σύμφωνα με τους «γνωρίζοντες» είναι 50-50, αλλά αν κάποιος έχει το προβάδισμα, είναι ο Ισπανός κι όχι ο Καπίνο.

Ας επιχειρήσουμε να τα βάλουμε στο ζύγι, όπως έχει ήδη κάνει φυσικά ο Μάρκο Σίλβα…

Γιατί Ρομπέρτο!

- Γιατί είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας εδώ και 3 χρόνια. Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και έχει και καλύτερο ρυθμό από τον Καπίνο, που σίγουρα έχει παίξει πολύ λιγότερο και δη σε κρίσιμα παιχνίδια.

- Γιατί μπορεί να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα και ασφαλώς θα ήθελε να φύγει με το τρόπαιο του κυπελλούχου.

- Γιατί κόντρα στην ΑΕΚ και πέρσι και φέτος ήταν αψεγάδιαστος. Σε τρία ματς δέχθηκε ένα γκολ κι αυτό μετά από δική του απόκρουση πέναλτι. Δείχνει, αυτό που λέμε, να την έχει την ΑΕΚ.

- Γιατί αν ο τελικός φτάσει στα πέναλτι, όπως ο προηγούμενος με την ΑΕΚ το 2009, ο Ρόμπι είναι σπεσιαλίστας!

Γιατί Καπίνο!

- Γιατί αυτός έχει παίξει όλα τα ματς του Κυπέλλου, και στην Τούμπα που έκαιγε η μπάλα, και υπό αυτή την έννοια θα του άξιζε να παίξει στον τελικό.

- Γιατί σε όσα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου χρησιμοποιήθηκε τον τελευταίο καιρό, οπότε και πήρε περισσότερο χρόνο, φάνηκε ετοιμοπόλεμος και σε καλή κατάσταση.

- Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι και να φύγει ο Ρομπέρτο, του χρόνου θα εμπιστευθεί τον Καπίνο, οπότε κάπου θα είναι λίγο παράταιρο να τον αλλάξει τώρα στον τελικό, δείχνοντας μια κάποια ανασφάλεια γι’ αυτόν.

Να έχουμε υπ’ όψιν μας και μία σημαντική παράμετρο: αν επιλεγεί ο Ρομπέρτο, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκο Σίλβα θα βάλει αναπληρωματικό γκολκίπερ από την ομάδα, π.χ. τον Κατσιμήτρο - με δεύτερο νεαρό (είναι υποχρεωτικοί δύο στο Κύπελλο) τον Τσιμίκα. Ετσι, θα έχει τη δυνατότητα να έχει έξι παίκτες πρώτης γραμμής στη 18άδα και όχι πέντε.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Καπίνο, αντίθετα θα είναι στον πάγκο ο Ρομπέρτο, όπως λένε οι πληροφορίες.
Είναι μια παράμετρος που κι αυτή μπορεί να παίξει τον ρόλο της και να μετρήσει επιπρόσθετα στην επιλογή του Ρομπέρτο.

Αλλωστε, στο Ρέντη αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Μάρκο το θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν διανοείται να χάσει τον τελικό και ίσως στο τέλος θελήσει να επενδύσει περισσότερο στη σιγουριά του βασικού του γκολκίπερ, όπως είχε κάνει κι ο άλλος Πορτογάλος προπονητής, ο Βίτορ Περέιρα, πέρσι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1, παιχνίδι που ουσιαστικά είχε κρίνει το νταμπλ, αφού στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με Απόλλωνα και Ξάνθη…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 05/05/2016)

Διαβάστε επίσης

Αυτοί πάνε να μας τρελάνουν τελείως…

Αυτοί πάνε να μας τρελάνουν τελείως…

Ο Χάρος της 7 σχολιάζει τις ωμές παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή και παράλληλα δίνει τη δική του μάγκικη απάντηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στην Κούλα.

Ευχαριστούμε, αδέρφια μας Σέρβοι!

Ευχαριστούμε, αδέρφια μας Σέρβοι!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος υποκλίνεται στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στον Ολυμπιακό, αλλά και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Μαρακανά.

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!

Ασχοληθείτε με τον θίασό σας!

Ο Χάρος της 7 απαντάει όπως μόνο αυτός ξέρει στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο και ξεκαθαρίζει πως όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομαδάρα του Θρύλου, τη Διοίκησή του και τον ΠΡΟΕΔΡΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Η Λέστερ δεν επένδυσε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, για τις οποίες έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ!