Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπράβο στα παιδιά, συνεχίζουμε»

«Μπράβο στα παιδιά, συνεχίζουμε»
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 - 20:50

Οι Παίδες του Ολυμπιακού νίκησαν με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ στο Κορωπί και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα. Η εμφάνιση και η φυσικά νίκη στο ντέρμπι ικανοποίησαν τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Τοπολιάτη, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ωστόσο, φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης τόνισε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αφού όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα μεγάλες απαιτήσεις. Ήταν μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα μ’ έναν καλό αντίπαλο αλλά είναι μόνο η αρχή. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Το θέμα δεν είναι η ΚΕΔ, αλλά ο Σαραϊδάρης

Το θέμα δεν είναι η ΚΕΔ, αλλά ο Σαραϊδάρης

Aλλο που δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός να σηκώσει πάλι τους τόνους στη διαιτησία με αφορμή την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να είναι επιδιαιτητής η ΚΕΔ, αντί του Βασάρα, η οποία θα παρεμβαίνει στους ορισμούς μόνο σε περίπτωση διαφωνίας των Γκρούτση, Σαραϊδάρη στην επιλογή κάποιου ρέφερι σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

Να κι ένα ελληνικό δίδυμο

Να κι ένα ελληνικό δίδυμο

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τους Σιόβα και Ρέτσο, οι οποίοι μπορούν να γίνουν κι ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Κοιτάζουν στον πάγκο του και παθαίνουν… σύγκρυο

Κοιτάζουν στον πάγκο του και παθαίνουν… σύγκρυο

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει ότι στο ντέρμπι οι εναλλακτικές λύσεις του Μπέντο ήταν οι Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Μάριν, Ρομαό, Βιάνα, Λεάλι και της ΑΕΚ οι Μπάρκας, Σιμόες, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος και Πέκχαρτ.