Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος παντού

Θρύλος παντού
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 - 17:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Παντού πρώτος, παντού πρωτοπόρος είναι ο Ολυμπιακός, που σε κάνει να φουσκώνεις από υπερηφάνεια, ο σύλλογος που έχει ξεφύγει σε παγκόσμιο επίπεδο, και όταν σ’ το αναγνωρίζουν παγκόσμιοι οργανισμοί όπως η UNICEF και παγκόσμιες ιστοσελίδες ανά την υφήλιο, περνάς σε άλλο επίπεδο.

Γράφουν, λοιπόν, ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος σε στιγμές παγκόσμιας κρίσης και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, βοήθησαν πάνω από 1 εκατομμύριο βρέφη στο Τσαντ από το 2013 μέχρι και σήμερα, ενώ σε περίπου άλλες 190 χώρες βοήθησαν να φτάσει το πρόγραμμα της UNICEF «Εμβολιασμός τώρα», και με δήλωση του εκπροσώπου της ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύτιμος συνεργάτης από το 2013 και ο μεγάλος δωρητής της καμπάνιας από τον αθλητικό χώρο.

Χάρη στη στήριξη του Ολυμπιακού πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά έχουν σωθεί, κύριοι της εξυγίανσης! Πάνω από ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες ευρώ έχει στείλει ο σύλλογος, και αν υπολογίσουμε και το πρόγραμμα σίτισης σε τρεις χιλιάδες πρόσφυγες ημερησίως, καταλαβαίνει κάποιος το μέγεθος της προσφοράς. Πώς να μη φουσκώνουν λοιπόν από υπερηφάνεια οι εκατομμύρια οπαδοί του Θρύλου από τις συγκεκριμένες δράσεις του Ολυμπιακού και του προέδρου;

Ολα αυτά μ’ ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορούν να τα βρουν στο Διαδίκτυο, και το γράφω αυτό γιατί έχουμε άπιστους Θωμάδες και ξεροκέφαλους που ψάχνουν να βρουν πράγματα για να συκοφαντήσουν την ομάδα. Εννοείται, βέβαια, ότι στα διαφορά σάιτ και στα ελληνικά μέσα δεν θα βρείτε ούτε μονόστηλο για τη δράση του Θρύλου.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/10/2016)

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο και η δίωξη κόλαφος!

Το ανέκδοτο και η δίωξη κόλαφος!

Είναι άραγε ευτυχείς οι… εξυγιαντικές δυνάμεις της ελληνικής διαιτησίας; Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, μία από τις δυο-τρεις ομάδες που έχουν κερδίσει τα λιγότερα φάουλ είναι ο Ολυμπιακός!!!

Ο Κωστής και τα δικά μας παιδιά

Ο Κωστής και τα δικά μας παιδιά

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την αγωνιστική άνοδο του Κώστα Φορτούνη, αλλά και των πρώην ερυθρόλευκων παικτών που αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδος.