Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζήτημα ανεξαρτησίας για το δίδυμο της ΚΕΔ

Ζήτημα ανεξαρτησίας για το δίδυμο της ΚΕΔ
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 - 19:00

Οσο το παράνομο, σύμφωνα με τον κανονισμό, δίδυμο της ΚΕΔ, Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης, δείχνει να επηρεάζεται από τέτοιου είδους πρακτικές, όπως φυσικά και οι προκάτοχοί τους, τόσο θα συνεχίσουν τα… σχετικά μηνύματα της προπαγάνδας. Και οι συγκεκριμένοι παράγοντες της διαιτησίας δείχνουν στους φιλάθλους ότι κάθε άλλο παρά ανεξάρτητοι είναι, με πρώτη χαρακτηριστική απόδειξη ότι παραμένουν στον… καταψύκτη οι διαιτητές που είναι ανεπιθύμητοι σε συγκεκριμένες ΠΑΕ, οι οποίες παραπαίουν αγωνιστικά.

Ετσι, η προπαγάνδα που υπηρετεί τα συμφέροντα αυτών των ΠΑΕ, και όλοι μαζί θέλουν να κάνουν κουμάντο στη διαιτησία, προβάλλει νέες… απαιτήσεις. Να μην ξαναπαίξει ο βοηθός Δόσης, τη στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων -περισσότερο πρέπει να επικεντρωθούμε σε όσους είδαν το ματς- αναγνωρίζει ότι το λάθος του στο γκολ του Ιντέγε δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Αλλωστε, το να ασχολείται κάποιος με τη διαιτησία σε ένα παιχνίδι όπως το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0 είναι σαν να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα. Γιατί δεν μας λένε ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν καταλόγισε πέναλτι στον Νιγηριανό; Αυτό δεν είναι σημαντικό λάθος; Το να παρουσιάζουν τη μια όψη δείχνει και τον οπαδισμό τους.

Μάταια προσπαθούν να διατηρήσουν στο κάδρο τη διαιτησία, τη στιγμή που κάθε αγωνιστική οι «σύμμαχοι» ξεγυμνώνονται αγωνιστικά και κλείνονται στα ξενοδοχεία για να βρουν τα αίτια. Υπάρχει περίπτωση οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης να φοβούνται το… τέρας της προπαγάνδας, που όσο το ακούνε, τόσο θα προβάλλει τις παράλογες απαιτήσεις του για να αποδείξει ότι κάνει κουμάντο και να έχει λόγο ύπαρξης; Η απάντηση εν καιρώ…
Μέχρι τώρα οι νεόκοποι παράγοντες της ΚΕΔ δεν μας έχουν πείσει για το αντίθετο. Απόδειξη ότι οι Δελφάκης, Κούρεντας παραμένουν στο… ψυγείο για το ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, ενώ οι Καλογερόπουλος, Βάτσιος επέστρεψαν… δριμύτεροι.

Αλλοίωση υπέρ της ΑΕΚ

Η χειρότερη διαιτησία της 13ης αγωνιστικής έγινε στο Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1, όπου ο Καλογερόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα υπέρ των φιλοξενουμένων, άρα και τη βαθμολογία. Στο 0-0 δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Φαιάκων (συγκεκριμένα στο 7’ σε τράβηγμα της φανέλας του Τουράμ από τον Ντίντακ), ενώ δεν απέβαλε τον Αλμέιδα σε επίδειξη ελληνορωμαϊκής πάλης κατά του Σπίνουλα στο 44’. Κανονικά ο Καλογερόπουλος δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες, αφού στο ματς ΠΑΟ-Αστέρας 3-1 καταλόγισε δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» και κάνοντας ανύπαρκτη αποβολή παίκτη του Αστέρα. Αλλη μια αλλοίωση της βαθμολογίας…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 06/12/2016)

Διαβάστε επίσης

Κάν’ το όπως ο Αθηναίου...

Κάν’ το όπως ο Αθηναίου...

Από την Νταρουσάφακα, στα Τρίκαλα. Οσο δύσκολο είναι για μας που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της ομάδας του Ολυμπιακού, τόσο είναι για τους παίκτες να μπουν στην ψυχολογία αυτών των παιχνιδιών.