Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο Μάνταλος

Ηταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο Μάνταλος
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 16:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Οχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή. Και το στραβό το κλήμα, και τις… Μανταλιές. Αρχίζοντας από τον «Κολίνα» που έστειλε η «εξυγίανση» των Ποντίων, δεν είχαν περάσει ούτε 20 λεπτά για να κιτρινίσει όλη την άμυνα του Ολυμπιακού. Ενώ μπήκε και αυτός στη λίστα με τους κόρακες που περηφανεύονται φέτος ότι έχουν κλείσει τα μάτια σε πέναλτι-μαρς για τους «ερυθρόλευκους». Να πάμε, όμως, και στα δικά μας… Γιατί για την εικόνα του Ολυμπιακού φταίει και ο δικός μας ο καπετάνιος.

Ρε μάστορα Μπέντο, δεν έχεις καταλάβει ότι σε τέτοια παιχνίδια έχεις ανάγκη τους παίκτες που μπορούν να δώσουν επιθετικό προσανατολισμό στην ομάδα; Δεν ξέρεις ότι σε παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια ποντάρεις περισσότερο στην εμπειρία και αφήνεις τα κολλήματα στην άκρη; Να σε βοηθήσω, λοιπόν, μάστορα, γιατί νομίζω ότι έχεις ξεχαστεί. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποφάσισες να αφήσεις στον καναπέ τους παίκτες που θα έπαιζαν βασικοί σε όλες τις ομάδες της Superleague, αλλά και οι οποίοι θα μπορούσαν στο ματς να πιέσουν περισσότερο μια άμυνα από το μέτριο και κάτω. Τα έχουμε πει και θα τα λέμε όσο ο Τσόρι μένει στην Ελλάδα ότι δεν αξίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Δες και κανένα βιντεάκι από το κοντινό παρελθόν για να δεις τι έκανε στα ντέρμπι ο Αργεντινός.

Κι αν για τον Ντομίνγκες έχεις να λες ότι είναι μεγάλος, για τον Μάριν, ρε μάστορα, δεν έχεις πολλά να πεις. Δεν σου είπα να του δώσεις τη φανέλα του βασικού να την πάρει σπίτι, αλλά… Δεν βάζεις γκολ με τον Ατρόμητο, δεν βάζεις γκολ με την Οσμανλισπόρ, δεν βάζεις γκολ με την ΑΕΚ. Παραπήγε το πράγμα, δεν νομίζεις; Κι έχεις και τον Ανσαριφάρντ στο περίμενε. Ενώ έχεις προφανές πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αφήνεις έναν τόσο επικίνδυνο παίκτη στην… υγρασία να σκουριάσει. Με άλλα λόγια, μάστορα, το κλήμα έχει παραστραβώσει. Και επιτρέπει στους «Κολίνες» να κάνουν πάρτι…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/02/2017)

Διαβάστε επίσης

Ξεροκεφαλιά ή ξέρει κάτι παραπάνω;

Ξεροκεφαλιά ή ξέρει κάτι παραπάνω;

Ο Μπάμπης Χριστόγλου αναρωτιέται τι θα γίνει αν και εφόσον ο Ολυμπιακός χρειαστεί ενίσχυση κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε ποιους θα στηριχτεί ο Πορτογάλος.