Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαίρονται που ο Ολυμπιακός είναι σε καλά χέρια...

Χαίρονται που ο Ολυμπιακός είναι σε καλά χέρια...
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 - 13:59

Βρήκαν την ευκαιρία τώρα με τον τεράστιο θρίαμβο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να κάνουν πάλι την προπαγάνδα τους, αλλά αυτήν τη φορά με άλλο στόχο.

Πλέον ο στόχος είναι ο διαχωρισμός του… Ολυμπιακού, σε καλό μπασκετικό και κακό ποδοσφαιρικό! Και καλά δηλαδή ότι το μπάσκετ του Ολυμπιακού τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης, όχι όμως και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού.

Αυτό που κατά βάθος θέλουν φυσικά είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να τον κάνουν να ξεχωρίσει τα τμήματα της αγαπημένης του ομάδας.

Μόνο που ακριβώς επειδή δεν είναι Ολυμπιακοί, δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τσιμπάει σε τέτοια πράγματα. Οι ΓΑΥΡΟΙ αγαπάνε και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και το μπάσκετ και χαίρονται για τις επιτυχίες και του πόλο και του βόλεϊ και όλων των τμημάτων του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Ασφαλώς κι άλλοι γουστάρουν περισσότερο σαν άθλημα το ποδόσφαιρο (οι περισσότεροι) ή το μπάσκετ, όπως υπάρχουν και πολλοί που παρακολουθούν πολύ και τα δύο αυτά πιο δημοφιλή αθλήματα. Κι αυτό που τους ενώνει πάνω απ’ όλα είναι η αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η αγάπη και για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό του Μαρινάκη, και για τον μπασκετικό Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων, και για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό του Κουντούρη. Και χαίρονται οι Ολυμπιακοί, που ο σύλλογος, σε όλα τα τμήματά του, είναι σε καλά χέρια.

Ολα τα άλλα που λένε οι προπαγανδιστές, δεν αγγίζουν τους Ολυμπιακούς.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 21/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Με άνισους όρους, αλλά με ψυχή

Με άνισους όρους, αλλά με ψυχή

O Γιώργος Στασινόπουλος γράφει ότι παρά την πίκρα της ήττας, τα συναισθήματα είναι έντονα για τον Ολυμπιακό και τους μαχητές του

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι ο Σπανούλης πρώτα έκανε δύο μπούκες στην καρδιά της άμυνας των Ρώσων, μετά τους κάρφωσε το τρίποντο από τα 8 μέτρα… Είναι ο δυνάστης τους!