Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός!

Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 - 17:24

Για αναλύσεις του αποψινού τελικού με τη Φενέρμπαχτσε καλύτερα να ανατρέξετε στις σελίδες των απεσταλμένων στην Πόλη, του Θεόφιλου και του Τόλη, που ζουν ιστορικές στιγμές και φυσικά είναι καλύτεροι γνώστες του αθλήματος. Ο Ολυμπιακός απόψε θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στην έδρα της αντιπάλου του. Ηδη έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα με την πρόκρισή του στον τελικό. Το τι θα γίνει και τι πρέπει να γίνει δεν το γνωρίζω. Θέλω όμως να σταθώ στα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Φυσικά και θέλουμε όλοι το ευρωπαϊκό, φυσικά και θα στεναχωρηθούμε αν χαθεί, αλλά από την άλλη η απώλεια δεν θα μας πάρει πίσω την περηφάνια που μας γέμισαν αυτά τα παιδιά. Ο,τι και να γίνει απόψε στην Πόλη, εμείς θα πούμε ένα «ευχαριστώ» σε όλους. Στον Σφαιρόπουλο και σε όλα τα παιδιά γιατί πάλεψαν με αυταπάρνηση, μάτωσαν τη φανέλα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα έκαναν όλα αυτά στο ματς με τους Ρώσους και είμαι βέβαιος ότι θα τα κάνουν και απόψε με τη Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι συνθήκες θα είναι ζόρικες, παίζοντας σε μία εχθρική ατμόσφαιρα και πιθανότατα με διαιτησία που δεν θα κόψει στη μέση το καρπούζι, όπως δεν το έκοψε και με την ΤΣΣΚΑ. Οπως και να ’χει, υπάρχει πίστη για την ομάδα, γιατί η ίδια η ομάδα μάς ανάγκασε να πιστεύουμε σε αυτήν.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη γράψει ιστορία ως σύλλογος, αφού απόψε θα παίξει έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Εχει ήδη παίξει δύο φέτος, απόψε παίζει τον τρίτο και πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα και τον τέταρτο. Αν αυτός δεν είναι τεράστιος σύλλογος, τότε ποιος είναι; Ενα μέγεθος τεράστιο που έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και νομίζω πως ακόμα και στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να τον κοντράρουν. Παντού πρωταγωνιστής, παντού τρόπαια και φυσικά με ρόλο στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ένα μοναδικό φαινόμενο που κυριαρχεί σε χορτάρι, τάραφλεξ, παρκέ και πισίνα. Απολαύστε απόψε τον τελικό, απολαύστε μία ακόμα μαγική, Ολυμπιακή βραδιά και φουσκώστε από περηφάνια. Ευχή όλων μας η επιστροφή στην Ελλάδα με το τέταρτο ευρωπαϊκό.

ΥΓ.: Μπορεί να είναι απίστευτο, αλλά ο Ολυμπιακός στο πόλο έχασε το Κύπελλο από τη Βουλιαγμένη. Προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει το ευρωπαϊκό την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι ο Σπανούλης πρώτα έκανε δύο μπούκες στην καρδιά της άμυνας των Ρώσων, μετά τους κάρφωσε το τρίποντο από τα 8 μέτρα… Είναι ο δυνάστης τους!

Άλλο επίπεδο…

Άλλο επίπεδο…

Ο Μαρινάκης και άλλοι τρεις είναι που έχουν στην ιδιοκτησία τους τουλάχιστον δύο ομάδες.