Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δυο λαμπάδες του Μάριν και οι δυο ντροπές!

Οι δυο λαμπάδες του Μάριν και οι δυο ντροπές!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 10:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μια λαμπάδα στο… μπόι του Μάρκο Μάριν θα πρέπει να ανάψουν στον Ολυμπιακό και επειδή δεν πρόκειται να ξοδευτούν και πολύ, λόγω του ύψους του Γερμανού άσου, ας του ανάψουν δύο! Μια διότι πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με το δεξί και άλλη μια επειδή με αυτό το γκολ έστειλε στην κορυφή τον Ολυμπιακό και τον έστεψε πρωταθλητή χειμώνα!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βλέπουν πλέον την πλάτη του Θρύλου κι αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν τους αρέσει καθόλου. Ξέρουν βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος σε αυτές τις καταστάσεις, ενώ αντιθέτως οι δικέφαλοι δεν ξέρουν να κυνηγούν. Το πρωτάθλημα, βέβαια, έχει άλλο τόσο ακόμα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Ολυμπιακός παρά τις γκέλες που έκανε είναι πλέον στη θέση του οδηγού κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Πολλά πράγματα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δεν είναι ανάγκη να πούμε. Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Γιάννης Πετράκης θα πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του στο Καραϊσκάκη, ενώ παρόμοια ντροπή θα πρέπει να νιώθουν ο βοηθός Γκάκας και ο διαιτητής Τζήλος για το πεντακάθαρο γκολ του Ανσαριφάρντ που δεν μέτρησαν στο 72’. Εδώ το είδαμε εμείς από τα δημοσιογραφικά και καταλάβαμε αμέσως ότι η μπάλα έχει σκάσει καθαρά μέσα από την γραμμή, πριν ακόμα έρθει η επιβεβαίωση από το τηλεοπτικό ριπλέι. Είναι δυνατόν να μην το είδε ο Γκάγκας που είχε πιάτο τη φάση?

Ακόμα κι έτσι, βέβαια, ο Ολυμπιακός νίκησε κι αυτό είναι που έχει σημασία, αλλά τόσο ο τρόπος που έπαιξαν τα Γιάννενα, όσο και η διαιτησία… είπαν πολλά στους μυημένους. Γολγοθά θα πρέπει να ανέβει ο Ολυμπιακός για να πάρει το όγδοο σερί, αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να τα καταφέρει. Κι αυτό διότι η ομάδα, παρά τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, έχει μεγάλη ποιότητα και πολλές λύσεις (σ.σ. σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερες…), ενώ οι άλλοι διεκδικητές έχει αποδειχθεί ότι στην πορεία κλατάρουν…

ΥΓ. Πολύ κόσμος και ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Όπως… ακριβώς και χθες στο ΟΑΚΑ. Που να μην πήγαινε και για πρωτάθλημα η ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης

Το θέλουν τόσο, όσο εκείνο του 1997!

Το θέλουν τόσο, όσο εκείνο του 1997!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, άφησε στην άκρη τα «θέματά» του και το 2018 θα τον βρει στην κορυφή. Ένα πρωτάθλημα που ξεσηκώνει τους οπαδούς και το θέλουν όσο τίποτα άλλο. Γράφει ο Γιώργος Στασινόπουλος.