Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατακόκκινη» η Ζάκυνθος

«Κατακόκκινη» η Ζάκυνθος
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 06:22

Και της Ζακύνθου το λιμάνι είναι βαθύ…. Άλλο ένα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ νησί και μια δυνατή ΘΥΡΑ7. Τα αδέρφια μας από εκεί λειτουργούν, ζουν και αναπνέουν στην λογική της ΘΥΡΑ 7.

Είχαν έρθει να μας υποδεχτούν ακόμα και ΓΑΥΡΑΚΙΑ που ήταν στον πρώτο χρόνο της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ζωούλας τους. Αυτά που έζησα εκεί αδέρφια μου δεν περιγράφονται!

Για να μην σας λέω λόγια εδώ στο www.gavros.gr και από αύριο που θα έχουμε το πρώτο μέρος με τα αφιερώματα της ΘΥΡΑΣ 7 Ζακύνθου στον «ΓΑΥΡΟ» μας θα μπορείτε να δείτε όλα αυτά που πέρασα μαζί τους σε αυτό το καθαρά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ νησί. Τα τύμπανα βαρούσαν δυνατά τα καπνογόνα έπαιρναν φωτιά, τα τραγούδια, τα συνθήματα όπως και τις φωνές που ρίχναμε όλοι εμείς οι τρελοί και άρρωστοι ΓΑΥΡΟΙ, ακουγόντουσαν σε όλη την ΖΑΚΥΝΘΟ.

Αδέρφια μου με τους «ΓΑΥΡΟΥΣ» στα χέρια με καλωσόρισαν, τρελάθηκα με την αγάπη και την στήριξη στην εφημερίδα και στο σαΐτ μας, όπως σε αυτή την προσπάθεια που κάνω και την ανταπόκριση που βλέπω από όλη την επαρχία μας!

Όσο για τον σύνδεσμο τους είναι άλλο πράγμα, είναι στο πιο κεντρικό σημείο του λιμανιού, με το που βγαίνεις από το καράβι το τρως στην μάπα!

Σε ένα πολύ καλό οίκημα, και είναι φτιαγμένος με πολύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αγάπη! Εκεί με περίμεναν απ έξω αλλά και μέσα πολλά μικρά παιδιά, και αυτό είναι πολύ σημαντικό!
Αύριο εδώ στο www.gavros.gr όλες οι φωτογραφίες που βγάλαμε εκεί, και όσα δεν χωρέσουν στα αφιερώματα που τους ετοιμάζω!

ΧΑΡΟΣ 7


Διαβάστε επίσης

Μπράβο μάγκες!

Μπράβο μάγκες!

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού με την μαγκιά τους πήραν το πρωτάθλημα Ελλάδας και τώρα αξίζουν την προσοχή όλων.