Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάλλον μας ήθελαν και εμάς ανεξέλεγκτους...

Μάλλον μας ήθελαν και εμάς ανεξέλεγκτους...
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 12:33

Μάλλον μας ήθελαν και εμάς ανεξέλεγκτους, όπως όλους τους άλλους! Αλλά η ΘΥΡΑ 7 είναι ένα κύτταρο που σφύζει από υγεία!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όλοι εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ελέγχουμε πλήρως τον κόσμο μας και δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό, για θέματα βίας μιλάω, έτσι για να καταλαβαινόμαστε, αλλά ώρες ώρες είμαστε μπερδεμένοι και αμφιταλαντευόμαστε μην ξέροντας ποιο είναι το αληθινό και ποιο το εικονικό. Αδέρφια μου, είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, μια λέξη τόσο παρεξηγημένη όσο καμιά άλλη. Για μερικούς είναι η πιο βαριά βρισιά, για άλλους η μεγάλη ρετσινιά, μα για εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ είναι η αληθινή πραγματικότητα. Ναι, είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και ανίατα άρρωστοι με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας, ναι, είμαστε ΘΥΡΑ 7 και το παινευόμαστε.

Δεν παριστάνουμε τους αδιάφορους πολίτες χωρίς ιδεολογία και λόγω ύπαρξης σε αυτή την κοινωνία που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Κάθε άλλο, απαιτούμε ως ΓΑΥΡΟΙ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, επιβάλλουμε την ισονομία και τη δικαιοσύνη στη δική μας ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ κοινωνία, αλλά και γενικώς σε όλο τον οπαδικό χώρο! Εμείς αδέρφια ως ΘΥΡΑ 7 καταφέραμε και δημιουργήσαμε το πλαίσιο για τον δικό μας οπαδικό χώρο που ονειρευόμασταν, οραματιζόμασταν και το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Και αντί να μας πουν ένα ευχαριστώ ή να μας κάνουν παράδειγμα προς μίμηση, κοιτάνε πώς και πώς να γίνει το παραμικρό από εμάς για να γκρεμίσουν όλα αυτά που έχουμε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον, αδέρφια, τους χαλάμε τη δουλειά!

Μάλλον μας ήθελαν και εμάς ανεξέλεγκτους, όπως όλους τους άλλους! Η ΘΥΡΑ 7 είναι ένα κύτταρο που σφύζει από υγεία και καθαρότητα, τηρώντας κατά γράμμα τους δικούς μας νόμους και τα θεσπίσματα που έχουμε θέσει, μια τακτική αντίθετη από την οπαδική χώρα που ζούμε, όπου κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται. Και μάλλον, αδέρφια μου, αυτό το λέω και πάλι κάποιους τους χαλάει! Ολοι έχουμε δει ότι τα τελευταία χρονιά ολοένα και πυκνώνουν οι επιθέσεις προς τη ΘΥΡΑ 7, όλο δεχόμαστε προκλήσεις και επιθέσεις σε συνδέσμους μας, ακόμα και επιθέσεως από την ίδια την πολιτεία σε πράγματα που όταν οι άλλοι κάνουν τα χειροτέρα, για αυτούς δεν τρέχει κάστανο, αλλά με εμάς για ψύλλου πήδημα πέφτει το σταύρωμα του Χριστού! Αδέρφια μου, ειδικά στα θέματα βίας η ΘΥΡΑ 7 είναι πολύ μπροστά και μακάρι σαν κι εμάς να ήταν όλοι στην Ελλάδα!

Οι εποχές που μπορούσαν να μας συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς και σαν αληταράδες έχουν περάσει. Ξέρουμε πολύ καλά και ποιοι είμαστε και τι είμαστε και δεν πρόκειται ξανά να υπάρξουμε θύματά τους και θύματα της προπαγάνδας τους. Τους πειράζουν όλα αυτά πολύ! Όπως τους πείραξε και ο πρόεδρός μας, ο Μαρινάκης, που από την πρώτη στιγμή το θέμα της βίας ήταν το πρώτο που θέλησε να λυθεί! Τους πείραξε που από την πρώτη στιγμή είναι αυτό που ζήτησε σε όλους εμάς τους οργανωμένους και έχουν σκάσει που το πετύχαμε! Δεν ξεχνάμε, όπως και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το τι κάνανε μετά το ματς με τους βάζελους στο Καραϊσκάκη μας και στον λαό μας, αλλά ειδικά στον πρόεδρό μας! Αλλά όλοι αυτοί οι κύριοι ένα να ξέρουν καλά, πως πλέον υπάρχει τρόπος με τη συνεργασία της ΠΑΕ μας να διαχειριστούμε εμείς οι ίδιοι την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ζωή μας και να ζήσουμε στον οπαδικό μας χώρο όπως θέλουμε εμείς. Και το ξαναλέω, μακάρι σαν εμάς να ήταν και όλοι οι άλλοι!

Αδέρφια μου, αν νομίζουν ότι απαγορεύοντας τους πυρσούς και τα καπνογόνα περιορίζουν τη βία, είναι βαθιά γελασμένοι και νυχτωμένοι. Η πικρή αλήθεια είναι ότι τους βολεύει αυτή η χαώδης κατάσταση αναρχίας και χουλιγκανισμού. Είναι το άλλοθί τους για όλα τα σφάλματα που έχουν οι ίδιοι πράξει και ένας ιδανικός τρόπος να αποπροσανατολίζουν το κοινό. Επειδή εμείς σαν ΘΥΡΑ 7 ζούμε την πραγματικότητα και γουστάρουμε με τρέλα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, να ξέρουν πως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Είμαστε ΓΑΥΡΟΙ, οι ΓΑΥΡΟΙ είναι περήφανοι και πολεμάνε πάντα!

Νόμους που να τους τηρούν, όχι μόνο με εμάς…
Αδέρφια, να κοιτάξει η ΕΠΟ και η πολιτεία όχι μόνο να βάζει πρόστιμα αδικαιολόγητα στη ΘΥΡΑ7 για κάτι που δεν διέπραξε! Αλλά να φτιάξει ένα αυστηρό πλαίσιο τιμωρίας αυτών που δημιουργούν επεισόδια, αλλά και να ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τους νόμους… και όχι μόνο με εμάς! Αυτό είναι το σημαντικό το οποίο όχι μόνο δεν εφαρμόζεται στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς και σε ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία μας. Οι ακραίες σκέψεις και αποφάσεις ύστερα από επεισοδιακές καταστάσεις το μόνο που κάνουν είναι να φέρνουν το ανάποδο αποτέλεσμα!

Πρωταθλήτριες οι κοριτσάρες μας!!!!
Αδέρφια, τα κορίτσια μας στο πόλο κρατάνε από χτες μάγκικα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ στα όμορφα χέρια τους το πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο γυναικών! Τι να πούμε για αυτές τις ψυχάρες που έσφιξαν τα δόντια, ξεπέρασαν την κούραση για να δείξουν την αγάπη τους προς τον ΘΡΥΛΟ μας πνίγοντας τη Βουλιαγμένη και το πολύ καλό ρόστερ της. Μπορεί τη Δευτέρα να μην τα κατάφεραν και να ηττήθηκαν στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, αλλά χτες έκαναν το χρέος τους και άλλη μια κούπα φέτος στο ενεργητικό μας. Μπράβο, κοριτσάρες μου!

Αδέρφια μου, θέλω να σας θυμίζω καθημερινά ότι οι καιροί για τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας είναι δύσκολοι! Αδέρφια μου, χρειάζεται αυτήν τη δύσκολη ώρα εκτός από τη στήριξη και πίεση από όλους προς όλους και σοβαρότητα, ιδεολογία και οπαδική περηφάνια για τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Αδέρφια, όλοι μας πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να επιδείξουμε όλα τα παραπάνω, ο καθένας από το πόστο του! Μη μου χαλαρώνετε, σας θέλω όλους σε εγρήγορση! Αν δεν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, την πατήσαμε!

ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ
Αδέρφια μου, η ΘΥΡΑ 7 Θήβας διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της που θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου στις 21:00 στο εξοχικό κέντρο «Μπάρμπα Γιάννης» στο Μοσχοπόδι. Αδέρφια μου, όλοι πρώτα στον σύνδεσμό μας και μετά στην εκδήλωση. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» και εγώ θα είμαστε παρόντες οπότε θα τα πούμε από κοντά! Μέχρι τότε, να μου είστε όλοι καλά!

ΧΑΡΟΣ 7

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/05/2011)

Διαβάστε επίσης

Πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο ψηλά!

Πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο ψηλά!

Το κλίμα ενότητας που επικρατεί στον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο του όπλο. Υπομονή θα πρέπει να κάνουμε για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές.