Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασύγκριτο το μέγεθος σου!

Ασύγκριτο το μέγεθος σου!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 07:10

Διανύουμε μία περίοδο που γίνεται μεγάλη μάχη για να σωθούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Μία πολύ δύσκολη σεζόν, η δυσκολότερη στην ιστορία του Θρύλου. Πρέπει, όμως, να σώσουμε όλα τα τμήματα γιατί ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Οι χαρές έρχονται από παντού και απ’ όλους. Ο Δαφνοστεφανωμένος έφηβος αισθάνεται περήφανος για όλους όσοι φορούν την ερυθρόλευκη. Το μέγεθος του Θρύλου είναι ασύγκριτο. Μπορεί να γίνω υπερβολικός, αλλά πραγματικά τέτοιος σύλλογος δεν υπάρχει στον κόσμο.

Μπορεί άλλοι να σαρώνουν σε κάποιο τμήμα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πρώτος παντού. Κυριαρχεί σε όλα τα σπορ και όσοι δεν το έχετε αντιληφθεί αυτό που πετυχαίνει φέτος ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, η μεγαλύτερη αθλητική παράταξη της Ελλάδας δεν έχει προηγούμενο. Δεν υπάρχει ομαδικό τμήμα του συλλόγου που να μην έχει κατακτήσει έστω έναν τίτλο.

Μην βιαστείτε να μου πείτε για το πόλο. Δεν έχει τελειώσει εκεί ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Και εκεί είναι δεδομένες και οι δύο κούπες. Ας μην κάνουν προπονήσεις. Αυτοί οι μάγκες είναι καλύτεροι απ’ όλους και θα τα πάρουν όλα. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, κύπελλο στο μπάσκετ (και διεκδικούμε και το πρωτάθλημα), τρεμπλ στο βόλεϊ. Ακόμα και τα γυναικεία τμήματα σε βόλεϊ και πόλο πήραν τίτλους.

Όλα τα τμήματα έχουν έστω έναν τίτλο. Φανταστείτε, δηλαδή να πάρει το πρωτάθλημα και στο μπάσκετ και στο πόλο. Το μέγεθος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν. Δεν μπορώ τον Έφηβο να τον βάλω στο ίδιο… καζάνι με καμία άλλη ομάδα. Πρόκειται για έναν αθλητικό οργανισμό που σαρώνει παντού. Έναν αθλητικό οργανισμό που μεταφέρει τη νοοτροπία του νικητή σε όλους.

Γι’ αυτό οι ΓΑΥΡΟΙ είναι εντελώς διαφορετική ράτσα απ’ όλους τους υπόλοιπους. Έχουν το DNA του νικητή, του θριαμβευτή! Αυτή η χρονιά που ακόμα δεν έχει τελειώσει θα μείνει στην ιστορία. Θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στα ερυθρόλευκα βιβλία. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το γέλιο μας μετατρέπεται σε δάκρυ όταν σκεφτόμαστε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Πονάνε τα αφτιά μας από τις κραυγές αγωνίες των συγκεκριμένων τμημάτων.

Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, αδιαίρετος και είμαστε περήφανοι όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ για τις επιτυχίες που έρχονται απ’ όλα τα τμήματα. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε ζωντανό τον μεγαλύτερο σύλλογο που εμφανίστηκε ποτέ. Γιατί Θρύλε δεν μπορώ να σε συγκρίνω με κανέναν.

Μας έχετε κάνει περήφανους όλοι σας και συνεχίζουμε…

Διαβάστε επίσης