Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάχιμη η Θύρα 7 Θήβας

Μάχιμη η Θύρα 7 Θήβας
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 04:46

Ο Χάρος της 7 βρέθηκε στη Θήβα το Σάββατο στην εκδήλωση του τοπικού συνδέσμου της Θύρας 7. Απολαύστε το πρώτο μέρος του αφιερώματος του Γιάννη Χάρου στον σύνδεσμο, το οποίο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» της Τετάρτης.

Την Πέμπτη ακολουθεί το δεύτερο μέρος του αφιερώματος με όλα όσα έγιναν στην Θήβα και στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι ΓΑΥΡΟΙ εκεί.

Απολαύστε το πρώτο μέρος:

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, το Σάββατο επισκέφτηκα ακόμη μία ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ πόλη της Ελλάδας μας, τη Θήβα, και τον πολύ δυνατό σύνδεσμο που έχουμε εκεί. Τη μάχιμη και πολύ καλά οργανωμένη, ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ! Τα αδέρφια μας διοργάνωναν την ετήσια εκδήλωσή τους και μου έκαναν την τιμή να με καλέσουν. Από σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία, με τα αφιερώματα που θα τους ετοιμάσω, να μάθουμε τα πάντα για αυτή την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ πόλη, για τη συνδεσμάρα που έχουμε εκεί, όπως και όλα όσα περάσαμε αυτό το καθαρά τρελό, άρρωστο και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σάββατο μαζί τους!


Ο σύνδεσμος της Θήβας ιδρύθηκε πρώτη φορά το 1982. Μία παρέα πιστών οπαδών του Θρύλου ίδρυσε τότε έναν από τους πρώτους επαρχιακούς συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Η προσπάθεια αυτή κράτησε έως το 1985 και έκτοτε επιχειρήθηκε ακόμη μία η οποία επίσης δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Η τρίτη και τελευταία προσπάθεια έγινε το 1995 και από τότε μέχρι σήμερα ο σύνδεσμος λειτουργεί σε καθημερινή βάση.

Η Θύρα 7 Θήβας είναι από τα δραστήρια club της επαρχίας και τα γραφεία της βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος που στεγάζεται ο σύνδεσμος παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του να παρακολουθούν όλους τους αγώνες του Θρύλου σε μεγάλη οθόνη, να συζητούν τα θέματα που τους απασχολούν σε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς αναμνηστικών του συνδέσμου.

Ο σύνδεσμος αριθμεί περί τα 100 ενεργά μέλη, κάποια εκ των οποίων προέρχονται από την «ερυθρόλευκη» Αλίαρτο. Διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και ουσιαστικά συστεγάζονται ως σύνδεσμοι στον ίδιο χώρο. Να τονίσουμε ότι τα παιδιά από τη Θήβα έχουν συνεργασία και με τους υπόλοιπους συνδέσμους της ευρύτερης περιοχής, όπως της Χαλκίδας, της Λιβαδειάς και του Κριεκουκίου.

Από το 1995, λοιπόν, η Θύρα 7 Θήβας έχει ενσωματώσει άλλες δύο γενιές ΓΑΥΡΩΝ στα… σπλάχνα της. Οι πρωτοστάτες τότε 20άρηδες έγιναν 40άρηδες και όλοι μαζί μεγάλοι και μικροί, ενωμένοι πλέον, δείχνουν να έχουν δημιουργήσει, με την αγάπη και το μεράκι τους για τον Ολυμπιακό, ένα από τα δυνατότερα και πιο μάχιμο club στον χώρο των οργανωμένων οπαδών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά την αρχαιότητα η Θήβα ήταν χτισμένη πάνω σε επτά λόφους και είχε επτά πύλες. Η Θύρα 7 Θήβας απλώς συνεχίζει τη νεότερη ιστορία της πόλης. Από τον Μάρτιο του 2006 άλλαξε το καταστατικό και ανήκει στο δυναμικό της Θύρας 7.

Πάρτε μία γεύση στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ τραγουδούν

Όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ τραγουδούν

Όταν εσείς έχετε εξαφανιστεί από τα γήπεδα εμείς συνεχίζουμε να πηγαίνουμε παντού και να παραδίδουμε μαθήματα.

Πανικός στη Θήβα!

Πανικός στη Θήβα!

Ο Χάρος της 7 βρέθηκε στη Θήβα για την εκδήλωση του τοπικού συνδέσμου της Θύρας 7.