Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και...

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και...
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 19:35

Σιγά τα αβγά, ρε Αδραχμίδη!
Ρε Αδραχμίδη, τσίμπα κανένα φρύδι και άσε τον Βαγγέλη να σας χορεύει τσιφτετέλι. Ρε διορισμένε περαστικέ τσακπινογαργαλιάρη, ξέρω εγώ πολύ καλά τι ζητάς και τα κάνεις όλα αυτά! Μήπως και τσιμπήσουμε και έρθουμε σε αντιπαράθεση για να πάρεις μπόνους! Να λες και από πάνω ότι «να, εγώ είμαι ο μόνος που πολεμώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ». Ρε ουστ που θα σου δώσουμε και αξία! Αυτά τα λίγα, μωράκι μου, για πάρτη σου, έτσι για να ξέρεις πώς τη βλέπουμε με το άτομό σου!!! Μα ποτέ μην ξεχάσεις, Αδραχμίδη μου, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σού παραχώρησε το «Γ. Καραϊσκάκης» για να παίξεις στην Ευρώπη, τζουτζούκο μου.

Έκοψες το γηπεδάκι, λαγουδάκι βαζελάκι!
Τι σας έχουμε κάνει, μωρά μου; Πάλι μου κόψατε το γήπεδο εεε; Ο λαγός έχει γίνει πλέον είδος προς εξαφάνιση, όπου και να παίζεις δεν σε ακολουθώ ούτε και για εσένα δεν θα τραγουδώ! Τι ζημιά σάς έχουμε κάνει εεε; Το φυσάτε και δεν κρυώνει με τίποτα, μωρά μου! Είστε, βαζελάκια μου, τελείως τραγικοί, τέτοια παρουσία ούτε στη Γ’ εθνική! Χτες ήταν μια εικόνα στο ΟΑΚΑ μαγική, ένας εδώ ένας εκεί και ένας παρακάτω, βαζέλες μου, βουλιάξατε και πήγατε στον πάτο! Και είστε τυχεροί που δεν κάνανε καμιά εκδρομή οι Βολιώτες γιατί θα σας κάνανε μες στο ΟΑΚΑ κότες! Ρε εσείς, ούτε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Βόλου δεν έχετε την ψυχή να πάτε γήπεδο; ΝΤΡΟΠΗ σας. Τόσο τους έχουμε πονέσει φέτος, αδέρφια μου, που τους κόψαμε και το γήπεδο!

Στο βόλεϊ δεν πήγαιναν ποτέ, γιατί εκεί έχει μεγάλα γλέντια, στο ποδόσφαιρο σταμάτησαν να πηγαίνουν, το μπάσκετ μάς τέλειωσε κι αυτό, αφού στον τελικό μετρημένοι σαν τα κουκιά τα «πράσινα» ήταν στο Ελληνικό… Μέχρι και στο πόλο που πήγαν κάποιοι προχθές το μετάνιωσαν, αφού είχε… πνίξιμο το προγραμματάκι, βαζελάκι λαγουδάκι!
ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟΙ, φέτος από τον ΘΡΥΛΟ έπεσε πολύ ξύλο και το κοντέρ έχει γράψει 14-1, με κομμένα τα φρένα και τα μάτια πρησμένα από μένα για σένα!

ΘΥΡΑ 7 ΘΗΒΑΣ
Μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ περιοχή και μια πολύ καλή εκδήλωση. Για τη συνδεσμάρα αυτή τα είπαμε χτες από εδώ, αδέρφια μου, αλλά θα σας πω και ορισμένα ακόμα πράγματα που δεν χώραγαν στο αφιέρωμα. Τα αδέρφια μας εκεί είναι μια οικογένεια, δεμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά, όπως είναι όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ σε όλη την Ελλάδα. Απλά εκεί η παλιοπαρέα που τον ξεκίνησε τον σύνδεσμο πριν από πολλά χρονιά από φιλαράκια τώρα είναι μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Κουμπαράκια, παντρεύει ο ένας τον άλλον, βαφτίζει τα παιδιά του και καταλαβαίνετε το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους!

Δεν θα πω πολλά, απλά έχω να πω για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και υπόσχομαι πως κάθε χρόνο θα παρευρίσκομαι σε ό,τι διοργανώνουν! Εκτός από εμένα ήταν και ο αδερφός μου, ο Αλέκος, από τους Αγίους Αναργύρους μαζί με την παρέα του. Και θέλω να τονίσω για μια ακόμα φορά πως όπως είμαστε εμείς, πρέπει να είναι και τα ΜΜΕ τα δικά μας! Όχι να μπαίνουν μπρίζες από διαφόρους… για τους δικούς τους λόγους! Βλέπετε πως εμείς εδώ στον «ΓΑΥΡΟ» αυτά δεν τα υπολογίζουμε γιατί απαγορεύονται να γίνονται από ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ προς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!

ΧΑΡΟΣ 7

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/05/2011)

Διαβάστε επίσης

Θέλουμε παικταρά για δεξιά!

Θέλουμε παικταρά για δεξιά!

Ο Ολυμπιακός μέσα σε όλα πρέπει φέτος να ψάξει να βρει και τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Θέλει έναν παικταρά σαν τον Αργεντινό!

Διαρκείας για να μην ψάχνεστε...

Διαρκείας για να μην ψάχνεστε...

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Oπως θα έχετε πληροφορηθεί από την εφημερίδα μας εδώ, τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν τίθενται από τις 25 Μαΐου προς διάθεση!

Μάγκες παντού! (γ’ μέρος)

Μάγκες παντού! (γ’ μέρος)

Εκτός από φωνή και τσαμπουκά οι οπαδοί του Θρύλου έχουν να επιδείξουν και σημαντικό κοινωνικό έργο.