Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 - 04:19

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

-
Κερδίζουμε 4-2 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΠΙΚΕΣ, προϊόντα ΣΦΑΓΗΣ από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, το σκορ των μεταξύ μας αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό είναι 4-2!!! Πρώτη ΦΑΠΑ στο ΟΑΚΑ, δεύτερη ΦΑΠΑ στο ΣΕΦ, τρίτη ΦΑΠΑ στο Ελληνικό, στον τελικό Κυπέλλου και τέταρτη ΦΑΠΑ πάλι στο ΣΕΦ χθες!
Αντίθετα, ο ΕΞΑΣΦΥΡΙΧΤΡΟΣ έχει μόνο ΔΥΟ νίκες και ΑΥΤΕΣ τις πήρε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Έπρεπε να γίνουν ΔΥΟ ΣΦΑΓΕΣ επί του Ολυμπιακού για να καταφέρει η ομάδα με σήμα τις ΕΞΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ να «σπάσει» την ώρα που ΕΠΡΕΠΕ το πλεονέκτημα έδρας και να μας βάλει με την πλάτη στο τοίχο, μολονότι από την ιστορία των μεταξύ μας παιχνιδιών προκύπτει ότι το σκορ είναι 4-2, με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΑΛΠΙΚΕΣ!
Πάμε τώρα για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ μέσα στο ΟΑΚΑ, εκεί που τους ΕΧΟΥΜΕ… Γιατί αν θυμάστε ΦΕΤΟΣ στο πρώτο παιχνίδι τον Ιανουάριο τους ΠΑΤΗΣΑΜΕ, την Κυριακή ΜΑΣ το κλέψανε το παιχνίδι με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και πέρυσι, στον ΤΡΙΤΟ τελικό, μας ΕΣΦΑΞΑΝ όταν ήμασταν 15 πόντους μπροστά και οι ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ σφύριζαν 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού γυρίζοντας στο τέλος το παιχνίδι.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Έκτος παίκτης ο κόσμος μας!


Η χθεσινή νίκη, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, είναι πολύ μεγάλη και αδιαμφισβήτητα έχει τεράστια σπουδαιότητα, δεδομένου ότι οι ΠΑΙΚΤΕΣ μας έπαιζαν με μία ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, καταρρακωμένοι από τις ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ που είχαν συντελεσθεί εις βάρος τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Χρειαζόταν επομένως, πέραν του καθαρού μυαλού, της τακτικής και της αξίας των παικτών, μεγάλη ψυχολογική δύναμη. Οι παίκτες έπρεπε να αντλήσουν ΠΑΘΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ από την ψυχή τους για να υπερκεράσουν ΟΛΗ την ΑΡΝΗΤΙΚΗ και εις βάρος τους συγκυρία, για να συνειδητοποιήσουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να κερδίσουν όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ και του δίνει κάθε χρόνο ΑΔΙΚΟΥΣ και ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, θίγοντας την αξιοπρέπεια όχι μόνο των παικτών αλλά ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού.
Και, κακά τα ψέματα, μπορεί το πάθος του Μπουρούση, η κλάση του Σπανούλη και τα τρίποντα του Πρίντεζη και του Πελεκάνου να γύρισαν το ματς χθες στο ΣΕΦ, όμως για ΜΕΝΑ το παιχνίδι το κέρδισε ο ΚΟΣΜΟΣ! Η φωνή της πύρινης εξέδρας έκανε το ΣΕΦ «καμίνι» και ο λαός του θρύλου ήταν χθες ο ΕΚΤΟΣ παίκτης της ομάδας, αυτός που εμψύχωσε τους παίκτες, έδωσε θάρρος και δύναμη για την υπέρβαση. Και η διαιτησία χθες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων… Ελπίζω να μη μας …θόλωσαν την εικόνα για να πάνε να μας …ΣΦΑΞΟΥΝ στο ΟΑΚΑ. Μόνο 50-50 θέλουμε, τίποτε άλλο. Και με 50-50 ή έστω 60-40 εις βάρος μας, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ


Και οφείλω να τοποθετηθώ ΔΗΜΟΣΙΑ, λίγες μέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΣΚΛΗΡΑ, ΦΑΝΑΤΙΚΑ, γιατί οι άνθρωποι αυτοί έχουν ΡΙΞΕΙ 100 εκατ. ευρώ μέσα σε 5 χρόνια. Γιατί κάθε χρόνο έχουν τον Ολυμπιακό ως την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρώπη. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ… Τσουβάλια λεφτά για την τρέλα τους, για την αρρώστια τους, χρήμα που δεν θα επιστρέψει ποτέ, που πάει στη ΧΟΑΝΗ…
Γιατί το μπάσκετ ΔΕΝ έχει, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, ούτε τηλεοπτικά δικαιώματα όπως το ποδόσφαιρο ούτε έσοδα από το Champions League ούτε αντίστοιχους χορηγούς ούτε έσοδα από τα διαρκείας στο ΣΕΦ, το οποίο η Πολιτεία και το ΣΥΣΤΗΜΑ φροντίζουν να μας το κρατάνε ΚΛΕΙΣΤΟ τα τρία τέταρτα της αγωνιστικής περιόδου.
Σε αυτές, λοιπόν, τις εποχές που συντελείται στην κοινωνία κατάρρευση οικονομική, είναι μεγάλη πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να έχει τους Αγγελόπουλους και μάλιστα μόνιμα τρελούς και παλαβούς με το μπάσκετ και την ομάδα μας.
Οφείλουμε επομένως να τους προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού, γιατί είναι πολύτιμοι για το μέλλον του Ολυμπιακού ΜΑΣ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/06/2011)

Διαβάστε επίσης

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Τέτοια παιχνίδια είναι ικανά να σε στείλουν στο ψυχιατρείο. Μία βολή να έμπαινε, ένα ανάποδο σφύριγμα να μην υπήρχε και όλα θα ήταν διαφορετικά.