Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΡΥΛΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

ΘΡΥΛΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011 - 23:01

ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ! Καλημέρα από τη Νέα Υόρκη, εδώ όπου οι ώρες είναι ανάποδες και έχει χαθεί η μπάλα! Όπως χάθηκε η μπάλα και στη γιορτή του συνδέσμου, εδώ όπου τα αδέρφια μας έκαναν μια λαμπρή εκδήλωση. Μπορεί ο τρελός πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, να μην μπόρεσε να έρθει αφού κόμπλαρε στο αεροδρόμιο στο Λονδίνο, αλλά η σύζυγός του ήταν ΚΥΡΙΑ με τα όλα της. Ήρθε, παρέλαβε το βραβείο «Νικόλαος Γουλανδρής» και τίμησε με την παρουσία της τα αδέρφια μας! Και πάνω από όλα, μάγκες μου, τίμησε τον πρόεδρο μας!

Ζούμε απίστευτες στιγμές μαζί με τον Διονύσαρο εδώ. Τι να σας πρωτοπώ. Τι να σας περιγράψω. Για τη φιλοξενία των ανθρώπων τα έχουμε πει από την πρώτη ημέρα. Αλλά η τρέλα για τον Ολυμπιακό είναι αυτή που τρελαίνει κι εμένα, μάγκες μου! Να είμαστε σε μια αίθουσα και να τραγουδάμε «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», να τραγουδάμε τον ύμνο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ μας, της τρέλας της ζωής μας!

Μεγάλες στιγμές, με σημαίες στα αυτοκίνητα, παντού. Μέσα στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στην ΑΣΤΟΡΙΑ, παντού! Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι πάνω από όλους και από όλα. Τα έχουμε εξηγήσει αυτά, αλλά το να τα ζούμε και στο εξωτερικό, να τα ζούμε παντού, είναι κάτι ξεχωριστό πώς να το κάνουμε. Έχουμε πολλά να σας μεταφέρουμε ακόμη από εδώ, αδέρφια μου. Υπάρχουν, άλλωστε, τέσσερις ακόμη σελίδες που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι συνέβη. Να δείτε φωτογραφίες, όπως αυτό το μηχανάκι που είναι ντυμένο ερυθρόλευκο. Βλέπεις μηχανάκι έτσι, αυτοκίνητα να γράφουν GAVROS και GATE 7, βλέπεις μικρά παιδιά να κυκλοφορούν με ερυθρόλευκες φανέλες. Αδέρφια μου, άλλη τρέλα ο Θρύλος, θα το γράφω, θα σας το ξαναγράφω…

Δεν έχουμε κλείσει μάτι εδώ. Αριστερά, δεξιά, παντού για τον Ολυμπιακό μας και την ομογένεια. Οι ΓΑΥΡΟΙ της Αμερικής μάς υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο. Γι’ αυτό βλέπετε και ξενύχτια και τα πάντα. Δεν μπορείς να πεις «όχι» στους ανθρώπους. Πάει και τελείωσε! Προχωράμε κανονικά και γυρίζουμε στην Ελλάδα τη Δευτέρα… Για την Αμερική υπάρχουν άλλες τέσσερις σελίδες, αλλά και πολλά άλλα ακόμη.

Σήμερα έχουμε και το μπάσκετ, να μην ξεχνιόμαστε, αλάνια μου. Τα παιδιά μας, πάνε στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου τα κοράκια λένε τα δικά τους, κάνουν τα δικά τους, γι’ αυτό και είμαστε εδώ που είμαστε. Σου κάνουν τη ζημιά στα δύο πρώτα ματς και τώρα, λένε είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Εγώ αυτό που έχω να πω στους παίκτες μας, είναι να μπουν μέσα και να κάνουν αυτό που πρέπει. Να τα δώσουν όλα για να γίνει το 2-2 και μετά να ξαναέρθει η σειρά στο ΣΕΦ. Και τότε, όλα θα είναι ωραία, μάγκες μου. Θα μετρήσει ο κόσμος, θα τα βάλουμε εμείς τα τρίποντα. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει σήμερα και εμείς εδώ είμαστε. Αρκεί, βέβαια, να μας αφήσουν τα κοράκια.

Πάμε, Θρυλάρα μου, δυνατά! Πάμε για την αρρώστιά μας, όλοι μαζί! Από την Αμερική το φωνάζουμε, το τραγουδάμε, «Θρύλε, μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς».

ΥΓ.: Τα φιλιά μου και στα αδέρφια μου στα Γιάννινα. Εκεί όπου οι παλαίμαχοι του Θρύλου τούς τιμούν, αλλά και τιμούνται. Όπως και ο «ΓΑΥΡΟΣ». Να είστε καλά, αδέρφια μου!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 05/06/2011)

Διαβάστε επίσης

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Κερδίζουμε 4-2 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΠΙΚΕΣ, προϊόντα ΣΦΑΓΗΣ από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Τέτοια παιχνίδια είναι ικανά να σε στείλουν στο ψυχιατρείο. Μία βολή να έμπαινε, ένα ανάποδο σφύριγμα να μην υπήρχε και όλα θα ήταν διαφορετικά.