Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 - 15:02

Παιχνίδια σαν τον τέταρτο τελικό είναι ό,τι χειρότερο για όλους. Προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά την σκέψη σου. Αυτό προσπάθησα να κάνω λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ. Δεν ξέρεις τι πραγματικά σου φταίει. Το πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα πάει και θα πάρει τη νίκη. Το πιστεύεις ακόμα περισσότερο στην διάρκεια του αγώνα. Ακόμα είμαι μπερδεμένος. Τα συναισθήματα είναι περίεργα.

Από την μία λες ότι η ομάδα τα έδωσε όλα. Από την άλλη, όμως, αυτή η σκέψη σου διαλύεται όταν σου έρχεται η εικόνα με τις τρεις χαμένες βολές στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς. «Αν είχε μπει μία από τις τρεις θα το είχαμε κάνει το διπλό», λες από μέσα σου. Και έτσι είναι. Μία να είχε μπει θα το είχαμε πάρει παλικαρίσια το διπλό. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν το πάλεψαν. Δεν μπορείς να τους μηδενίσεις. Αλλά ρε Θοδωρή, ρε Λουκά βάλτε μέσα μία βολή να τελειώνουμε.

Είναι αυτό που λέγαμε, ότι αυτά τα ματς θέλουν ψυχή, καρύδια και τσαμπουκά. Τα είχατε όλα αυτά ρε μάγκες σχεδόν για όλο το παιχνίδι. Τι πάθατε στο τέλος; Γιατί λυγίσατε; Γιατί γκρεμίσατε μόνοι σας ότι χτίζατε σε όλη την διάρκεια του αγώνα; Κι όμως το κάνατε. Γεμίσατε πίκρα τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τον τρελάνατε και δεν ξέρει με ποιον να τα βάλει.

Από την άλλη, όμως, βλέπεις και τους διαιτητές. Εύκολα, πολύ εύκολα θα δώσουν τα σφυρίγματα στον ΠΑΟ και την κρίσιμη στιγμή θα βάλουν το χέρι τους. Έπαιξαν και αυτοί τον ρόλο τους. Και στον τέταρτο τελικό έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα. Έβαλαν τους «πράσινους» στην γραμμή των βολών, «καθάρισαν» τον Γκόρντον, αλλά και πάλι το είχαμε στο χέρι μας ρε γαμώτο αυτό το παιχνίδι. Τώρα πρέπει οι Αγγελόπουλοι να πάρουν γενναίες αποφάσεις.

Κακά τα ψέματα πρέπει να συγκρουστούν με το παρασκήνιο. Να προστατεύουν τον Ολυμπιακό και πάνω απ’ όλα τις ίδιες τους τις επενδύσεις. Φυσικά, όμως, η ομάδα χρειάζεται παίκτες γεννημένους νικητές. Έτσι πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα.

Για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα τι να πούμε; Βλέπεις γι’ ακόμα μία φορά πως αντιμετωπίζονται οι δύο ομάδες. Μετά το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έφεραν τη συντέλεια του κόσμου. Μιλούσαν για το ντέρμπι της ντροπής. Τώρα, όμως, που χτυπήθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού; Τι; Τι έγινε; Τίποτα; Όλα καλά; Το έγραψα και πριν λίγες ημέρες και θα το επαναλάβω και τώρα. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός σε αυτή την χώρα.

Διαβάστε επίσης

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Κερδίζουμε 4-2 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΠΙΚΕΣ, προϊόντα ΣΦΑΓΗΣ από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ