Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γοητεύουν οι μεταγραφές από Αγγλία, αλλά...

Γοητεύουν οι μεταγραφές από Αγγλία, αλλά...
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 - 20:31

ΠΑΝΤΟΤΕ έχει μία γοητεία μία μεταγραφή όταν προέρχεται από την Αγγλία, ωστόσο εγώ είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τους παίκτες που έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ στην ελληνική Λίγκα, μετά τα όσα έχουν δει τα μάτια μου αυτά τα τελευταία χρόνια.

• Με εξαίρεση παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Καρεμπέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι υπόλοιποι που ήρθαν ήταν μεταξύ μετριότητας, απογοήτευσης και γενικότερα μίας κατάστασης μάλλον προβληματικής. Από τον Μπίτσκαν και έναν… Μανούτσο, που είχε φέρει ο Παναθηναϊκός και τους Ντιόπ και Μίτσελ που έφερε η ΑΕΚ, μέχρι τους νεαρούς της Λίβερπουλ (Νέμεθ και Πλεσί) και τους παίκτες που έφερε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

• Τον Λούα Λούα, τον Ντάρμπισιρ, τον Λέτο και τον Ριέρα. Ο καθένας είχε το κουσούρι του. Αλλος πρόβλημα στο μυαλό, άλλος με τραυματισμούς, ενώ ολόκληρος Ριέρα από την εθνική Ισπανίας και τώρα ο Ολυμπιακός αν έβρισκε μία προσφορά 3 εκατ. ευρώ, ευχαρίστως θα τον έδινε. Γενικά νομίζω ότι για να πάρεις μία απόφαση να φέρεις παίκτη που δεν έχει πιάσει στην Αγγλία, θα πρέπει να το ζυγίσεις πολύ καλά για να μην την πατήσεις… Εχει τη γοητεία της η μεταγραφή από την Αγγλία, αλλά έχει δίπλα και πολύ μεγάλα «αλλά»…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/06/2011)

Διαβάστε επίσης

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Κερδίζουμε 4-2 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΠΙΚΕΣ, προϊόντα ΣΦΑΓΗΣ από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!

Αδέρφια μου, όλοι ξέρουμε ότι το Final 4 πόλο Ανδρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 03-04/06 στην Κάλυμνο, θα γίνει σε ένα καθαρά και ολοκληρωτικά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ από άκρη σε άκρη νησί.