Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 - 18:18

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι στιγμές ζούμε εγώ και ο Διονύσης εδώ στην Αμερική! Ο Διονύσης στις άλλες δύο σελίδες, έχει καλύψει και θα διαβάσετε πώς περιμένουν οι Έλληνες ομογενείς την εκδήλωση του συνδέσμου, με την παρουσία του προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απλά, εγώ νιώθω την ανάγκη και θέλω να σας πω πόσο υπερήφανος είμαι, που οι άρρωστοι και τρελοί με τον Θρύλο μας, ομογενείς μας, βρίσκουν πάντα τους δικούς τους τρόπους να είναι κοντά στον Ολυμπιακό μας! Δίνοντας και μη καταλαβαίνοντας τις μεγάλες δυσκολίες που δημιουργεί αυτή η μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει. Χιλιομετρική δηλαδή, γιατί κατά τα άλλα είμαστε ένα!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε αν δεν το ζήσετε τι αγάπη μάς έχουν δείξει από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο αεροδρόμιο «JFK», οι ΓΑΥΡΟΙ του απόδημου ελληνισμού της Αμερικής. Αδέρφια, θέλω να σας πω κάτι που το λέω όπου κι αν πηγαίνω. Η αγάπη του κόσμου μας, η δική σας αγάπη, μου δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζω να τρέχω όπου και όταν χρειαστεί. Όπως σε όλη την Ελλάδα. Από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, έτσι και σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται ΓΑΥΡΟΙ και χτυπά δυνατά η καρδιά του Ολυμπιακού μας, όπως εδώ στην Αμερική, θέλω να είστε σίγουροι ότι αισθάνομαι πολύ κοντά σας, παρά τις χιλιομετρικές αποστάσεις που μας χωρίζουν.

Αλλά, αδέρφια μου, υπάρχει αυτό το ανεπανάληπτο. Αυτό το δυνατό. Αυτό το ανεπανάληπτο και ακατανίκητο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας! Που ενώνει όλους τους ανθρώπους, όσο μακριά και αν βρίσκονται. Όλοι μαζί και πάντα ενωμένοι, κάτω από την ερυθρόλευκη με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και οδηγό σε αυτό τον αγώνα, τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, προχωράμε για ακόμα μεγαλύτερες νίκες και δόξες. Αδέρφια μου, εδώ από τη Νέα Υόρκη, νιώθω την ανάγκη μέσα από την αγνή και πάντα «ερυθρόλευκη» καρδιά μου, να σας ευχαριστήσω και να σας υπενθυμίσω ότι εγώ, ο Διονύσης και ο «ΓΑΥΡΟΣ» θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Γιατί έχουμε πραγματικά τρελαθεί με όλους εσάς εδώ, που ζείτε πολύ μακριά από την Ελλάδα μας, αλλά ποτέ και για καμιά περίπτωση δεν έχετε βγάλει από την καρδιά σας και το μυαλό σας την Ολυμπιακάρα μας, τη Θύρα 7 και τη χώρα μας! Εσείς, αδέρφια μου, μας δείχνετε τον δρόμο και μας δίνετε τη δύναμη.

Θέλουμε από καρδιάς να μου είστε πάντα όλοι καλά, δυνατοί, υγιείς και πάντα κοντά στον Θρύλο μας, έτσι ώστε να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, έτσι ώστε να εξαπλώνεται και να γιγαντώνεται η «ερυθρόλευκη» ιδέα. Όπως στην Ελλάδα, σε ολόκληρη την Ευρώπη, έτσι και εδώ στην Αμερική, γεννιούνται και μεγαλώνουν πάντα οι καινούργιες γενιές των ΓΑΥΡΩΝ. Χθες στον σύνδεσμο, τρελάθηκα από χαρά που έβλεπα το νέο αίμα ντυμένο στα ερυθρόλευκα, να συλλαβίζει και να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας μας.

Όπου κι αν πηγαίνεις σε αυτήν εδώ τη χώρα και την πόλη, συναντάς Έλληνες και ΓΑΥΡΟΥΣ! Μέσα στην καρδιά τους, στο μυαλό τους, όπως και στα αυτοκίνητά τους είναι αποτυπωμένη η αρρώστια και η τρέλα που έχουν για τον Ολυμπιακό μας. Τρανό παράδειγμα είναι ο φίλος μας ο Κώστας, ο σουβλατζής. Στον πιο κεντρικό δρόμο της Αστόρια έχει τη δική του καντίνα, το βαν έχει σε περίοπτη θέση το σήμα της ομάδας μας και οι πινακίδες του είναι GATE 7, όπως και η τρέλα που κουβαλάει δηλαδή!

Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια Τσίρκα. Από τον μπαμπά στον γιο και στο εγγόνι! Κληρονομιά αυτή η τρέλα και η αρρώστια. GAVROS η πινακίδα του αυτοκινήτου του και gavros.gr καρφωμένο μόνιμα στο ipad που έχει μαζί του πάντα! Όσον αφορά στον μικρό, τα λόγια είναι περιττά, το μόνο που τραγούδαγε είναι ΘΥΡΑ 7!

Διαβάστε επίσης

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Πίκρα, απογοήτευση, τρέλα

Τέτοια παιχνίδια είναι ικανά να σε στείλουν στο ψυχιατρείο. Μία βολή να έμπαινε, ένα ανάποδο σφύριγμα να μην υπήρχε και όλα θα ήταν διαφορετικά.

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Η 5η ΦΑΠΑ θα είναι στο ΟΑΚΑ

Κερδίζουμε 4-2 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις με τις δύο δικές τους νίκες να είναι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΛΠΙΚΕΣ, προϊόντα ΣΦΑΓΗΣ από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ