Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 23:06

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!
Ακόμα μια κούπα τραβάει για Πειραιά!

Αδέρφια μου, όλοι ξέρουμε ότι το Final 4 πόλο Ανδρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 03-04/06 στην Κάλυμνο, θα γίνει σε ένα καθαρά και ολοκληρωτικά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ από άκρη σε άκρη νησί. Όπως παντού και πάντα ο «ΓΑΥΡΟΣ» θα είναι εκεί, απλά επειδή ο Χάρος που ειδικά φέτος έχει επισκεφτεί την Κάλυμνο δύο φορές, θα βρίσκεται μαζί με τον Βερβελέ στη Νέα Υόρκη που τους έχουν καλέσει τα αδέρφια μας από τον σύνδεσμό μας εκεί, δεν θα μπορέσει να είναι και στην Κάλυμνο έχει κανονιστεί να είναι το άλλο αλάνι της 7ης ΠΥΛΗΣ του «ΓΑΥΡΟΥ», ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!

Αδέρφια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα αντιμετωπίσει στις 3 Ιουνίου τα υδρόβια λαγουδάκια στις 17:30 αμέσως μετά τη λήξη του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Χίο και Πανιώνιο που θα γίνει στις 16:15.

Μετά το αναμενόμενο πνίξιμο του λαγού στο γλυκό νερό της πισίνας της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ Καλύμνου, και της πανηγυρικής πρόκρισής μας στον τελικό της επόμενης μέρας (04/06) στις 16:15 θα αναμετρηθούμε κατά 90% με την ομάδα του δεύτερου ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ νησιού μας, τη Χίο. Εκστρατείες ΓΑΥΡΩΝ ετοιμάζονται να αποβιβαστούν στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Κάλυμνο και από Χίο και από Σάμο και από Κω, αλλά και από Αθήνα, Πειραιά, την κούπα να σηκώσουμε ακόμα μια φορά! Τα αδέρφια μας από την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Κάλυμνο δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο άρρωστα και τρελά είναι

με τον ΘΡΥΛΟ μας. Έχετε πάρει τις δόσεις σας για την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ μούρλια που έχουν και κουβαλάνε τις δύο φορές που τους έχω επισκεφτεί φέτος! Έχω να τους πω πως ασχέτως αν είμαι στην Αμερική εκείνες τις μέρες, η ψυχή και η καρδιά μου θα είναι μαζί τους! Είναι δεκάδες τα τηλέφωνα και τα μηνύματα από τα αδέρφια μας από Κάλυμνο που έχω πάντα συχνή επικοινωνία και από τη στιγμή που έμαθαν ότι δεν θα είμαι μαζί τους, έσκασαν και αυτοί όπως και εγώ, γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να τους πω κάτι που το έχω πει και στον πρόεδρό τους, τον Πέτρο, και στον εμπρηστή, τον Τάκαρο, αλλά και στους περισσότερους ΓΑΥΡΟΥΣ του νησιού. Αδέρφια μου, σας αγαπώ και το ξέρετε καλά όλοι σας αυτό, θέλω να κάνετε αυτό που πρέπει και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε καλά, ο Πειραιώτης θα είναι εκεί μαζί σας να απαθανατίσει κάθε στιγμή αυτές τις μέρες και είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε τα πάντα έτσι ώστε μια κούπα ακόμα να πάρει τον δρόμο προς την τροπαιοθήκη μας στο λιμάνι του Πειραιά μας που είναι βαθύ και αυτό όπως της Καλύμνου, και γενικά όλων των ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ νησιών μας! Από τον «ΓΑΥΡΟ», αλλά ειδικά και από το gavros.gr θα έχετε την πλήρη κάλυψη από ό,τι γίνει σε αυτό το καθαρά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ Final 4 πόλο Ανδρών. Αλλά εκτός αυτού την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων έχει αναλάβει η κρατική τηλεόραση.

Αδέρφια μου, γερά, ακόμα μια κούπα τραβάει για Πειραιά!

Κράμα ανίκητο, συμπαγές και θεϊκό!

Αδέρφια μου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι φτιαγμένος από ΚΡΑΜΑ ανίκητο, συμπαγές και θεϊκό! Αδέρφια μου, αυτό έχει τη μία και μοναδική ιδιαιτερότητα να μεταβιβάζει αυτές του τις ιδιότητες σε όλα τα κύτταρα από τα οποία αποτελείται, είτε αυτά είναι παλαιότερα είτε είναι νέα στον ζωντανό οργανισμό του! Αδέρφια μου, αυτό είναι κάτι που το έχει το DNA μας! Εμείς όλοι οι μυημένοι, τρελοί και άρρωστοι ΓΑΥΡΟΙ, το γνωρίζουμε πολύ καλά! Αυτό πρέπει να καταλάβουν καλά οι παίκτες μας και να το δώσουν να το καταλάβουν και όλοι αυτοί που θα έρθουν στις νέες μας μεταγραφές, αλλά και ο εκάστοτε προπονητής μας! Αλλά, αδέρφια μου, γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα το περάσει παντού ο πρόεδρός μας και όλα θα δουλεύουν ρολόι!

Πρόεδρε, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και μη μασάς τίποτα, ο κόσμος μας είναι και θα είναι πάντα μαζί σου. Αλλά περιμένουμε τουλάχιστον 6 εντεκαδάτους παίκτες στην ομάδα μας. Στην Ευρώπη μόνο έτσι θα κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και εσύ, προεδράρα μας, θα γράψεις ιστορία!

Εμείς όλοι θα μπούμε μπροστά και θα δώσουμε τη λύση…

Αδέρφια μου, πρέπει να οργανωθούμε όλοι μαζί, να κινηθούμε όπως πρέπει και να πιέσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Πρέπει να ξυπνήσουμε εμείς όλοι που πραγματικά θέλουμε το καλό και την προκοπή του Ερασιτέχνη μας. Ολοι εμείς που αγαπάμε και θέλουμε να τον βλέπουμε ψηλά και πάντα πρωταθλητή σε όλα τα αθλήματα εκεί, αδέρφια μου, στη θέση όπου ήδη βρίσκεται και στη θέση που του αρμόζει!

Ένα… φουρνέλο είμαστε στην Ελλάδα

Αδέρφια, χθες έγινε το τρίτο παιχνίδι με τους λαγούς στο ΣΕΦ, εγώ σας τα έχω γράψει αυτά μέσα από το αεροπλάνο για Αμερική και δεν ξέρω το αποτέλεσμα. Αλλά έχω να σας πω πως αυτή η χώρα, για την Ελλάδα μας μιλάω, είναι απίστευτη, αλλά όχι όπως την αποκάλεσε ο Δώνης, (μπου…). Ακόμα και εκεί… υπάρχουν κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες, ξέρεις τι θα πάρεις ανάλογα με αυτό που θα δώσεις και γενικά όλα λειτουργούν με βάση τους προκαθορισμένους κανόνες που ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως… ό,τι πει η ΤΣΑΤΣΑ δηλαδή! Ενώ στο μπάσκετ ό,τι πουν οι πράσινοι λύκοι και οι ΚΟΝΤΟΙ, τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ τους!

Για τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και για τη ΘΥΡΑ 7 που θα μπει μπροστά, όπως κάνει πάντα στα δύσκολα για να σώσει την κατάσταση!

Και κάτι άλλο, αδέρφια μου, θα σας πω κάτι για τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, θέλω να υπενθυμίσω και σε εσάς όλους, αλλά και στους επιφανείς και καλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ότι οι δύσκολοι καιροί επιβάλλουν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Γι’ αυτό σας χτυπώ καμπανάκι ή αλλιώς σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, προσέξτε ΟΛΟΙ να τα επιδείξετε ΟΛΑ αυτά, ο καθένας από το πόστο του!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/06/2011)

Διαβάστε επίσης