Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΔΩ, ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΔΩ, ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011 - 23:25

ΘΡΥΛΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2-2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΔΩ, ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ. Θα σας ξεκινήσω λίγο με το μπάσκετ και αυτό που πραγματικά έγινε προχθές, έπρεπε να γίνει και από το πρώτο παιχνίδι. Τα είδα εδώ στη Νέα Υόρκη που βρίσκομαι με τον Διονύσαρο και τα αδέρφια μας, στην τηλεόραση, και τρελάθηκα!!! Πολύ καλά εξηγηθήκατε και έτσι πρέπει να είναι πάντα η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Δεν κατάλαβα, όταν αυτοί κάνουν τα χειρότερα στο ΟΑΚΑ, δεν τρέχει… κάστανο; Πάμε, Θρύλε μου, τώρα γερά και ό,τι γίνει μέσα στο λαγούμι τους. Μη μασήσετε εκεί μέσα! Δείξτε τους τη μαγκιά σας. Δείξτε τα φρύδια σας! Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο θα τους πονέσει η ζημιά μέσα στο λαγούμι. Τελειώστε τους εκεί μέσα και στείλτε τους για τσάι (να είναι πράσινο κιόλας, αυτό της διαίτης). Λαγουδάκια μου, πήρατε το μήνυμά σας με τις προκλήσεις και τα καραγκιοζιλίκια που δημιουργείτε συνεχώς… Τα αδέρφια μας στο ΣΕΦ σας έδωσαν την απάντηση με τα τρία μεγάλα πανό που σήκωσαν στις εξέδρες (Γκύζη και Κυψέλη, πάλι ξεφτιλίστηκε το πράσινο κουνέλι).

Δεν έχουμε κλείσει μάτι και ούτε πρόκειται να κλείσουμε. Για το τι γίνεται εδώ στη Νέα Υόρκη, θα έχετε πλήρη εικόνα, αδέρφια μου. Και πώς να μην έχετε, αφού το δίκανο Χάρος-Βερβελές είναι φωτιά! Τη στιγμή που γράφω ήμασταν στο ξενοδοχείο, η ώρα Αμερικής ήταν 9 το πρωί και Ελλάδας 4 μ.μ. Είχαμε γυρίσει από μια ερυθρόλευκη κραιπάλη και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να γράψουμε γιατί αν δεν γινόταν τότε αυτό, δεν θα γινόταν ποτέ! Αδέρφια, προχθές που ήταν και η πρώτη μας ημέρα στη Νέα Υόρκη, το πρόγραμμα συνοπτικά -γιατί όταν γυρίσουμε ξέρετε καλά πως θα σας αποτυπώσω λεπτό προς λεπτό πώς και τι ακριβώς έγινε εδώ- είχε ως εξής. Σύνδεσμο, μια συνδεσμάρα φτιαγμένη με μεράκι και αγάπη στο κέντρο της περιοχής Αστόρια. Εδώ όποιος περάσει βλέπει να κυματίζουν περήφανες η ερυθρόλευκη, η ελληνική και η σημαία της Αμερικής.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγάπη προς το πρόσωπό μας και την εφημερίδα μας που έχουν τα αδέρφια μας εδώ στη Νέα Υόρκη. Μας περίμεναν πώς και πώς και εμάς, αλλά πολύ περισσότερο την κούπα του 38ου πρωταθλήματός μας. Όπως περιμένουν και με τρέλα τον τρελό μας πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη! Όπως καταλαβαίνετε, το στοιχείο είναι άκρως ερυθρόλευκο και ελληνικό και κάνοντας μια γρήγορη βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Αστόρια που μας ξενάγησαν τα αδέρφια μας, το πρόγραμμα το βράδυ είχε μπουζούκια!

Στο «Jimbos» έγινε το έλα να δεις! Το ουίσκι, τα συνθήματα για τον Ολυμπιακό μας που τραγουδάγαμε και εμείς, αλλά και οι τραγουδίστριες του μαγαζιού, ακούγονταν σε όλη την ελληνική ομογένεια! Αντί για λουλούδια το δολάριο έπεφτε σύννεφο (όχι από εμάς πάντως για να μην παρεξηγηθούμε) και μια εικόνα -πρώτη τουλάχιστον- μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες. Έναν σκληρό δίσκο έχουμε γεμίσει, αδέρφια μου με υλικό, από παντού. Και θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε τόσο εδώ, όσο και στο σάιτ μας, στο gavros.gr

Απόψε είναι και ώρα της μεγάλης γιορτής. Είναι η εκδήλωση του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού μας της Νέας Υόρκης, που θα γίνει στο Μανχάταν. Θα γίνει κι εδώ το έλα να δεις, θα τραγουδήσουμε για τον Θρύλο μας, για την αγάπη μας, για την αρρώστια μας!

Στη βόλτα που κάναμε πάντως, έπεσα πάνω στο λαγούμι τους. Τι να μας πουν για τη ζωή τους; Λες και ήταν κάνα κλαμπ Ιρλανδών που είναι γεμάτα η Αμερική από αυτά. Πουθενάδες οι λαγοί και εδώ, όπως παντού!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/06/2011)

Διαβάστε επίσης

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!

Αδέρφια μου Καλύμνιοι, πάμε όλοι γερά!

Αδέρφια μου, όλοι ξέρουμε ότι το Final 4 πόλο Ανδρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 03-04/06 στην Κάλυμνο, θα γίνει σε ένα καθαρά και ολοκληρωτικά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ από άκρη σε άκρη νησί.