Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχουν τον Θεό τους!

Δεν έχουν τον Θεό τους!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 01:03

Ξέρετε ότι για τη διαιτησία δεν μιλάω όπως και δεν μίλησα στα πρώτα παιχνίδια. Αλλά αυτοί, δεν έχουν τον Θεό τους! Με αυτή την ομάδα που έχουμε, που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι όπως πρέπει, ότι πέρσι δεν έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές σε θέσεις που πόναγε η ομάδα, με λίγα λόγια, δεν έχεις τους παίκτες που στα δύσκολα θα σου βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Αλλά αυτό το μπουζούκι με τη διαιτησία, δεν έχει το Θεό του!

Καταφανέστατα και σε αυτό το παιχνίδι δεν σε άφηναν με τίποτα να κερδίσεις. Για να πάρεις φάουλ, πρέπει να ματώσεις. Ενώ αυτοί, μαρκάρονται με τα μάτια και τα φάουλ πέφτουν βροχή! Έχω αγανακτήσει, πάλι σήμερα τα είδαμε όλα με το κωλοπράσινο σύστημα του μπάσκετ! Εδώ μπήκανε όλοι μέσα πριν λήξει ο αγώνας και δεν έγινε τίποτα. Και ούτε πρόκειται να γίνει…

Είδαμε ότι χτύπησαν από πίσω τον Μπουρούση και πέρασε στο ντούκου. Στο λόγο της τιμής μου, ευτυχώς που είμαι στην Αμερική γιατί δεν θα ήξερα στην Ελλάδα που θα είχα ξεσπάσει… Ρε ξεφτίλες, να δω τι θα πείτε και τι θα κάνετε; Μόνο στο Καραϊσκάκη με εμάς τα κάνατε… αίσχη, όταν ο κόσμος μας μπήκε μέσα. Αυτά που γίνονται με αυτούς, τα περνάτε στο ντούκου, ότι και καλά δεν έγινε τίποτα.

Στο ΣΕΦ πήρε την ομάδα κι έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Εκεί ήταν ζούγκλα, ε; Εκεί μας έριξαν 9 αγωνιστικές. Κανονίστε την πορεία σας γιατί ο κόμπος σας έφτασε στο χτένι, θα αναλάβει δράση ο κόσμος μας και η θύρα 7. Δεν πάει άλλο, αυτά θα κοπούν και σαν οργανωμένοι θα ζητήσουμε από τους Αγγελόπουλους να πάρουν επιτέλους θέση. Αλλά θα ξεκαθαρίσουμε κι εμείς σαν Θύρα 7 και κόσμος του Ολυμπιακού, ότι αν συνεχιστούν του χρόνου αυτά τα καραγκιοζιλίκια, νίπτουμε τας χείρας μας.

Διαβάστε επίσης