Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το!

Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 23:11

Δεν αξίζει τέτοια εικόνα ο μπασκετικός Ολυμπιακός!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Οι μέρες της διαμονής μας στη Νέα Υόρκη πέρασαν και έτσι από αύριο ξανά εδώ στα πάτρια εδάφη! Το τι έγινε εκεί, είχατε την ευκαιρία να το βλέπετε καθημερινά από τον «ΓΑΥΡΟ» και από τη σελίδα μας εδώ, αλλά και από το gavros.gr.
Ήταν μια μαγευτική εκδρομή - επίσκεψη που εγώ δύσκολα θα ξεχάσω, αδέρφια μου! Θα τα δείτε, όμως, όλα αναλυτικά στο αφιέρωμα που θα ετοιμάσουμε εδώ στην εφημερίδα μας.

Πάμε τώρα στα άλλα, έτσι για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στην εν Ελλάδι επικαιρότητα. Είχαμε τους τελικούς στο μπάσκετ. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2-2 και να φέρουμε τη σειρά στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσουμε για ακόμη μια χρονιά την ευκαιρία να σπάσουμε το πράσινο κατεστημένο και να φέρουμε τη (μόνη που μας λείπει) κούπα στον Πειραιά!

Χθες, έγραψα μια τοποθέτηση στο σάιτ, που είχε να κάνει πιο πολύ με τα θέματα διαιτησίας και την επαναλαμβανόμενη πρόκλησή της. Είχαμε μια ελπίδα πως φέτος τα πράγματα θα άλλαζαν. Γενικά, το σύστημα θα είχε αποδυναμωθεί και θα μπορούσαμε έτσι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα ίσα. Αυτό όμως δεν έγινε και τώρα άντε πάλι του χρόνου…

Μίλησα λοιπόν για τη διαιτησία και είπα κάποια πράγματα. Όπως και όλοι αυτές τις μέρες και στη διάρκεια των τελικών. Όμως, αδέρφια μου, παράπονα υπάρχουν και από την ομάδα! Και μάλιστα ΠΟΛΛΑ! Φρίκαρα όταν κατάλαβα τι κάναμε και τι δώρο πρωτάθλημα τους δώσαμε για ακόμη μια φορά. Αδέρφια, ο Χάρος τα λέει έξω από τα δόντια! Η εικόνα του αρχηγού μας του Παπαλουκά, να χάνει τις βολές, με τρέλανε!!! Οπως και τους περισσότερους νομίζω!!! Δεν επιτρέπεται τέτοια συμβόλαια να μην μπορούν να βάλουν βολές…

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…

Όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία και δεν τους παίρνεις, τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, αδέρφια! Αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια καρδιάς! Είμαι πολύ φρικαρισμένος και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ούτε για πρόσωπα ούτε για καταστάσεις! Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει όλα να αλλάξουν τώρα!!! Πρέπει τα αδέρφια οι Αγγελόπουλοι να σηκώσουν (αν αντέχουν) τα σπαθιά της επανάστασης! Να προστατέψουν την περιουσία τους!

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση! Και αυτό το από του χρόνου και από του χρόνου, είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα κουράσει. Αν και έχει ήδη κουράσει… Περιμένουμε άμεση και… φρυδάτη αντίδραση και από τους προέδρους και από τους παίκτες! Η φανέλα του Ολυμπιακού, ναι, ακόμη και η μπασκετική, θέλει καρδιά για να τη φοράς! Απαιτεί «αίμα» σε κάθε αγώνα! Ας δουν, λοιπόν, όλοι τι μπορούν και κυρίως τι πρέπει να αλλάξουν και ας το αλλάξουν! Σύντομα!

Πάμε τώρα στα άλλα. Τα είδαμε πάλι τα καλά παιδιά του Παναθηναϊκού… Κάνανε πάλι τα δικά τους, μπήκαν μέσα στο γήπεδο, χτύπησαν παίκτες, διέκοψαν τον αγώνα, πέταξαν ένα κινητό τηλέφωνο μέσα στο παρκέ και όμως, κανείς δεν είδε τίποτα!!! Κανείς από όλους εκείνους που με τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη μας έλεγαν αλήτες και ήθελαν να μας τιμωρήσουν μέχρι και με απαγόρευση ευρωπαϊκών συμμετοχών!

Τώρα όμως μου κάνουνε τους κόκορες και δεν λένε τίποτα!!! Αυτή είναι, λοιπόν, η αντικειμενικότητά τους! Και τους πείραξαν τα δυναμιτάκια στο ΣΕΦ στο τρίτο παιχνίδι; Και την Κυριακή έκοβαν βόλτες μέσα στο γήπεδο τα βαζέλια και αντί να σηκωθούν να φύγουν, τους παρακαλάγανε κιόλας; Αλλά βλέπετε τι λέμε, αδέρφια; Πού είμαστε εμείς; Πάρε την ομάδα και φύγε με το πρώτο στραβό! Εδώ στο ΣΕΦ φεύγουν για τα αποδυτήρια αμέσως μόλις γίνει κάτι! Τα θυμόμαστε και πέρυσι! Για να δούμε, λοιπόν, τι τιμωρία θα φάνε; Για να δούμε, τελικά αυτή η ισονομία για πόσους και για ποιους ισχύει…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/06/2011)

Διαβάστε επίσης

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

ΕΧΩ βαρεθεί να γράφω από τότε που τέλειωσε το πρωτάθλημα ότι ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα του Ολυμπιακού είναι η αξιοποίηση του Φετφατζίδη...