Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλός είναι, αλλά από ταχύτητα;

Καλός είναι, αλλά από ταχύτητα;
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 - 01:28

Σίγουρα η σεζόν που έκανε ο Κωνσταντόπουλος φέτος ήταν καλή. Ειδικά για ουσιαστικά πρωτοεμφανιζόμενο γκολκίπερ, αφού ήταν χρόνια στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα είχε λιγοστές συμμετοχές σε Καλαμάτα και Αιγάλεω.

• Λογικό ήταν να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, που ψάχνει δύο τερματοφύλακες, με προτίμηση ο ένας να είναι από την ελληνική αγορά. Είναι κι Έλληνας και λείπει το ελληνικό στοιχείο, είναι ψηλό παιδί, πήγε καλά και στα δύο παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού κι έχει και το πλεονέκτημα ότι πέρασε από την Αγγλία, έστω σε μικρές κατηγορίες.

• Γενικά είναι καλός τερματοφύλακας ο Κωνσταντόπουλος. Και με καλό στιλ. Αλλά εγώ έχω αμφιβολία κατά πόσο είναι τόσο γρήγορος, όσο χρειάζεται για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Θυμάμαι εκείνη την έξοδο στα πόδια του Σισέ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Κέρκυρας-Παναθηναϊκού κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Εξοδος καθυστερημένη, που έφερε το πέναλτι, με το οποίο οι «πράσινοι» είχαν πάρει το «διπλό».

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/06/2011)

Διαβάστε επίσης

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

ΕΧΩ βαρεθεί να γράφω από τότε που τέλειωσε το πρωτάθλημα ότι ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα του Ολυμπιακού είναι η αξιοποίηση του Φετφατζίδη...

«Κανέναν όρο δεν έχει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε...

«Κανέναν όρο δεν έχει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε...

...ώστε να μπορεί να το σπάσει και να γυρίσει τώρα στην Ισπανία». Ο Βαλβέρδε είναι εδώ και περίπου ενάμιση μήνα επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, αλλά ο… έρωτας των Βάσκων για τον Ερνέστο καλά κρατεί.