Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Λάτσιο για Τοροσίδη

Και η Λάτσιο για Τοροσίδη
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 - 21:00

Η... καραμπόλα που μπορεί να τον πάει στη Ρώμη

ΟΙ πληροφορίες από γραφεία μάνατζερ στη Ρώμη λένε ότι δεν υπάρχει μόνο η πιθανότητα της Ρόμα για τον Τοροσίδη. Υπάρχει και η άλλη ομάδα της πόλης, η Λάτσιο!

Οι «λατσιάλι» διαπραγματεύονται την πώληση του βασικού τους δεξιού μπακ, του Ελβετού διεθνούς Λίχτενσταϊνερ στη Γιουβέντους. Και αν η δουλειά γίνει, ένας σοβαρός υποψήφιος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα της Λάτσιο μπορεί να είναι ο άσος του Ολυμπιακού, για τον οποίο οι Ιταλοί φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό γύρω στα τρία με τέσσερα εκατ. ευρώ.

Στη Λάτσιο ξέρουν τον «Τόρο» και από την εθνική ομάδα (Παγκόσμιο Κύπελλο κ.λπ.), αλλά και τον έχουν αντιμετωπίσει με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Champions League, 1-1 στο Καραϊσκάκη και 2-1 νίκη του Ολυμπιακού στο «Ολίμπικο».

Από την άλλη, η Γιουβέντους μιλάει και για ακόμη έναν δεξιό μπακ, τον Καζάνι της Παλέρμο, και αν προτιμηθεί αυτός και μείνει ο Λίχτενσταϊνερ στη Λάτσιο, αυτόματα δεν θα προχωρήσει του Τοροσίδη, για τον οποίο, πάντως, υπάρχει ανοιχτή και η πόρτα της Ρόμα, που, όμως, ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κάνει προσφορά, ίσως σε αναμονή των εισηγήσεων του νέου προπονητή της.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής Τοροσίδη. Όχι προχωρημένο, υπό την έννοια ότι έχει ήδη κατατεθεί πρόταση, αλλά υπό την έννοια ότι ψήνεται. Και το κυριότερο, είναι σαφές ότι υπάρχει επιθυμία του διεθνούς άσου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 08/06/2011)

Διαβάστε επίσης

«Κανέναν όρο δεν έχει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε...

«Κανέναν όρο δεν έχει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε...

...ώστε να μπορεί να το σπάσει και να γυρίσει τώρα στην Ισπανία». Ο Βαλβέρδε είναι εδώ και περίπου ενάμιση μήνα επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, αλλά ο… έρωτας των Βάσκων για τον Ερνέστο καλά κρατεί.

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

«El Pais»: «Ποιος Νίνης; Φετφατζίδης!»

ΕΧΩ βαρεθεί να γράφω από τότε που τέλειωσε το πρωτάθλημα ότι ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα του Ολυμπιακού είναι η αξιοποίηση του Φετφατζίδη...