Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... μέλλον της Porsche

Το... μέλλον της Porsche
Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012 - 05:15

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα μελλοντικά μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Automobile, η επόμενη γενιά Cayman θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες από τώρα και οι κινητήρες αναμένεται να είναι «δανεικοί» από τη Boxster. Άρα αναμένουμε 2.7 λίτρων 6κύλινδρο σε σειρά ισχύς 265 ίππων και έναν 3.4 λίτρων 6κύλινδρο σε σειρά επίσης με 315 άλογα ισχύ.

Έναν χρόνο αργότερα η Porsche θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Panamera, η οποία θα έχει νέους προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλες εκδόσεις, όπως για παράδειγμα cabrio και με μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Το 2013 επίσης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της 918 Spyder και του Macan που θα βασίζεται στο Audi Q5, ενώ αν θέλουμε να πάμε ακόμα παραπέρα, το 2016 σχεδιάζονται οι νέες Cayenne και Cayenne Coupe για το 2016. Το coupe μάλλον θα... στοχεύει τις BMW X6 και Mercedes MLC.

Τέλος, φήμες κάνουν λόγο πως το 2017 θα παρουσιαστεί το Pajun (Panamera Junior). Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το μοντέλο, αλλά λέγεται πως θα προσφέρεται με δύο ή τρία διαφορετικά σασί.

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα στην Κίνα

Πρεμιέρα στην Κίνα

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα κάνει στην ασιατική χώρα η Mercedes-Benz Concept Style Coupé.

Νέο Honda Civic

Νέο Honda Civic

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Honda Civic 9ης γενιάς στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις ?16,800.