Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξωπραγματική πρόταση σε Ρονάλντο!

Εξωπραγματική πρόταση σε Ρονάλντο!
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 - 23:06

Οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί έχουν δαπανήσει έναν... σκασμό χρήματα και προτίθενται να συνεχίσουν να ξοδεύουν αφειδώς, προκειμένου να δουν την ομάδα τους να ανεβαίνει στο κορυφαίο σκαλί της Ευρώπης.

Αντικείμενο του πόθου τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο σκοπεύουν να χρίσουν «βασιλιά», ώστε να τον πείσουν να αφήσει τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, για να μετακομίσει στην «Πόλη του Φωτός» και να δώσει την απαραίτητη λάμψη που τόσο έχει ανάγκη ο γαλλικός σύλλογος, προκειμένου να καταλάβει εξέχουσα θέση στο ποδοσφαιρικό star system.

Όπως υποστηρίζει η «Daily Mirror», οι Παριζιάνοι θα κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του «CR7», στοχεύοντας να κάνουν κάτοικο Παρισιού τον αστέρα της «βασίλισσας», καταθέτοντας μία προσφορά, που δύσκολα θα μπορέσει να αψηφίσει.

Τα ποσά... ζαλίζουν, αφού ο εβδομαδιαίος μισθός του 30χρονου άσου θα ξεπερνά τις 350.000 ευρώ, που θα γίνει ο ακριβότερος παίκτης στα χρονικά των Γάλλων, ξεπερνώντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (σ.σ. 310.000 ευρώ), ο οποίος αναμένεται να πάρει τα... μπογαλάκια του, μετακομίζοντας σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Πάντως, ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Πορτογάλου εξτρέμ, διατυμπανίζει πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν έχει τάσεις φυγής από την ισπανική πρωτεύουσα, αλλά θα παίζει μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά του γεράματα στους «μερένχες». Μένει να δούμε, αν οι φήμες εξελιχθούν σε πραγματικότητα...

Διαβάστε επίσης

Πλήγμα με Ράμος στη Ρεάλ!

Πλήγμα με Ράμος στη Ρεάλ!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο μηνών μένει ο αρχηγός της «βασίλισσας», που θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο του...