Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στηρίζει τον φίλο του ο Ντρογκμπά

Στηρίζει τον φίλο του ο Ντρογκμπά
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 - 13:22

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Πετρ Τσεχ έχουν γράψει ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Τσέλσι. Οι δυο τους έχουν πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους μαζί, με αποκορύφωμα το τρόπαιο του Champions League το 2012.

Οι δρόμοι τους πλέον έχουν χωρίσει, αφού ο πρώτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ ο δεύτερος υπερασπίζεται την εστία της Άρσεναλ.

Ο Ιβοριανός σέντερ φορ, βλέποντας την πολύ κακή πορεία της Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, στηρίζει τον καλό του φίλο Τσεχ, ως προς την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

«Θεωρώ πως η δύναμη της Μάντσεστερ Σίτι είναι στα επίπεδα που μας έχει δείξει μέχρι τώρα στα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η Τσέλσι βρίσκεται πολύ μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου. Οπότε, θα υποστηρίξω τον φίλο μου Πετρ Τσεχ στην Άρσεναλ να κατακτήσει τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Σαρωτική Παρί Σεν Ζερμέν

Σαρωτική Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν χαρίστηκε η παρέα του Ιμπραΐμοβιτς στην Μάλμε, κερδίζοντας την με 5-0, στην επιστροφή του Σουηδού στην ομάδα που ξεκίνησε.

Πλήγμα με Ράμος στη Ρεάλ!

Πλήγμα με Ράμος στη Ρεάλ!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο μηνών μένει ο αρχηγός της «βασίλισσας», που θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο του...