Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λατρεία στο Ολντ Τράφορντ για τον Μουρίνιο (vid)

Λατρεία στο Ολντ Τράφορντ για τον Μουρίνιο (vid)
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 - 21:36

Πως και πως φαίνεται πως περιμένουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απόλυση του Λουίς Φαν Χάαλ από τον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα, οι φήμες περί πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν προκαλέσει παροξυσμό στο στρατόπεδο των Κόκκινων Διαβόλων, με τους φίλους της Γιουνάιτεντ να ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον Πορτογάλο τεχνικό.

Η… κάψα των οπαδών της Γιουνάιτεντ για τον Ζοσέ Μουρίνιο μάλιστα είναι τόσο μεγάλη, που έχουν ήδη ετοιμάσει κασκόλ προς τιμήν του Ιβηρα προπονητή! Οι φίλοι των Κόκκινων Διαβόλων δεν αντέχουν άλλο τα τερτίπια του Ολλανδού τεχνικού και πλέον δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στον πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Μένει να φανεί εάν τα κασκόλ θα αναρτηθούν σύντομα στο Ολντ Τράφορντ ή ο Λουίς Φαν Χάαλ θα σώσει τελευταία στιγμή την παρτίδα και θα παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

«Ορέγεται» Ιγκάλο ο Σιμεόνε

«Ορέγεται» Ιγκάλο ο Σιμεόνε

Ο Γενάρης πλησιάζει, με την μεταγραφική... όρεξη της Ατλέτικο να ανοίγει και τον Αργεντινό τεχνικό να εμφανίζεται «πεινασμένος» για τα ποδοσφαιρικά προσόντα του Ιγκάλο.

Και η Στουτγκάρδη για Ίβο Πίντο

Και η Στουτγκάρδη για Ίβο Πίντο

Μετά την Άντερλεχτ στο παιχνίδι της απόκτησης του δεξιού μπακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να έχει μπει και ο γερμανικός σύλλογος.