Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - 21:43

Ο Ρούντι Γκαρσία μπορεί να αποτελεί παρελθόν, έπειτα από 2,5 χρόνια στην άκρη του πάγκου της Ρόμα -που εισέρχεται στην εποχή Σπαλέτι- όμως δεν θα ισχύσει το ίδιο και με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα συνεχίσει (εκτός απροόπτου) ντυμένος στα χρώματα των «τζιαλορόσι».

Ο άλλοτε μπακ των «ερυθρολεύκων» δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 και δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει πρόωρα την ομάδα της «αιώνιας πόλης», καθώς σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, για να «καπαρώσει» μία θέση στα πλάνα του νέου τεχνικού των «λύκων», διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που ήθελαν τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να προορίζεται ως έμψυχο αντάλλαγμα, ώστε να μετακομίσει στην Τριγκόρια ο άσος της Τζένοα, Ντιέγκο Περότι.

Διαβάστε επίσης

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, αφού (σχεδόν) όποτε ο άσος της Άρσεναλ σκοράρει, κάποιος διάσημος «φεύγει» από τη ζωή...

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά εδάφη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που διέσχισε τον Ατλαντικό, για να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μονακό.