Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - 22:33

Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά τ’ όνομα, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, με την εν λόγω ρήση να βρίσκει εφαρμογή στη γλώσσα του ποδοσφαίρου και τον Άαρον Ράμσεϊ να εξελίσσεται σε «δήμιο», αφού (σχεδόν) κάθε φορά που ο Ουαλός μέσος βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πεθαίνει κι ένας διάσημος και μάλιστα εντός 24 ωρών!

Αυτή τη φορά η... καμπάνα ήχησε για τον δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό, Άλαν Ρίκμαν, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο άσος των «κανονιέρηδων» -που σκόραρε χθες (13/1) στο «Άνφιλντ» εναντίον της Λίβερπουλ- πρόσθεσε ένα ακόμη θύμα στη «μακάβρια» λίστα του, καθώς του έχει αποδοθεί δικαιωματικά η φήμη του ποδοσφαιρικού... νεκροθάφτη, στέλνοντας στα... θυμαράκια ουκ ολίγους celebrities.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο 25χρονος παίκτης των Λονδρέζων είχε τινάξει δίχτυα μία μέρα πριν δει το τελευταίο φως του ήλιου ο σπουδαίος τραγουδιστής, Ντέιβιντ Μπάουι.

Όπως φαίνεται, όταν ο Ράμσεϊ βγαίνει... παγανιά για γκολ, σκορπάει τη θλίψη στην κοινωνία των διασήμων, αφού τα ποδοσφαιρικά του... κατορθώματα έχουν συνδεθεί και με τους θανάτους των Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Μουαμάρ Καντάφι, Πόλ Γουόκερ και Στιβ Τζομπς.

Διαβάστε επίσης

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά εδάφη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που διέσχισε τον Ατλαντικό, για να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μονακό.

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

Περιζήτητος είναι ο διεθνής Γερμανός μέσος, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να σέρνουν το... γαϊτανάκι της απόκτησής του.

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!

Κάτοικος Ρώμης θα συνεχίσει να δηλώνει -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι- ο Βασίλης Τοροσίδης, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αλλάζει ποδοσφαιρική «γειτονιά».