Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 17:54

Φωτιά στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε να βάλει ο Ζινεντίν Ζιντάν λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με την Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον επαναληπτικό του 0-0, του Μάντσεστερ.

Ο Γάλλος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ισπανικά μέσα ενόψει της αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τόνισε πως η συμμετοχή των δύο παικτών παραμένει αμφίβολη για τον αγώνα του ChampionsLeague, ενώ στο «Σαν Σεμπασιάν» δεν θα αγωνιστούν σίγουρα.

Τα λόγια του τεχνικού της «βασίλισσας» έχουν παγώσει το αίμα των οπαδών της, όπως είναι λογικό, αφού οι δύο σταρ αποτελούν τις βασικές λύσεις στην γραμμή κρούσης, μαζί με τον Μπέιλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Ζιζού»: «Ελπίζω ο Κριστιάνο και ο Καρίμ να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης. Αύριο, πάντως, θα παίξουν άλλοι στις θέσεις τους. Ο Κριστιάνο κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει την Τετάρτη. Τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο. Και ο Καρίμ είναι μαχητής. Ανησυχώ πάντα όταν έχουμε τραυματίες, είτε είναι αυτοί οι δύο, είτε κάποιος άλλος παίκτης. Σκοπός μας είναι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να είναι στο 100% το συντομότερο δυνατό. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, αλλά δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή κανενός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τους έχω όλους πανέτοιμους την Τετάρτη».

Διαβάστε επίσης

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Τότεναμ για συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ κάθε χρόνο θα λαμβάνει 7 εκατ. ευρώ!

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Υπέρογκα είναι τα ποσά που δίνουν οι κινέζικες ομάδες, με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε αυτή τη φορά να θέλει να «χρυσώσει» την Τσέλσι και τον Βραζιλιάνο μέσο, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

Την βεβαιότητα του, πως αξίζει να είναι πρωταθλήτρια η Λέστερ, αλλά δεν θέλει να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα της ομάδας του, της Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Άντερ Ερέρα, με δηλώσεις που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.