Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ»

«Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ»
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 19:19

Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από την Μαδρίτη και τη Ρεάλ με προορισμό το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε η μητέρα του Πορτογάλου άσου.

«Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Ο γιος μου έχει μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα σαν εμένα, ποτέ δεν συμβιβάζεται με τα λίγα. Καμιά φορά βέβαια αυτό είναι και από τα αρνητικά του χαρακτήρα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτες και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ από τον Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και σκοράρει κατά… ριπάς σε Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Τότεναμ για συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ κάθε χρόνο θα λαμβάνει 7 εκατ. ευρώ!

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν» για την 36 αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τόνισε πως οι δύο σταρ δεν θα αγωνιστούν το Σάββατο και δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Υπέρογκα είναι τα ποσά που δίνουν οι κινέζικες ομάδες, με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε αυτή τη φορά να θέλει να «χρυσώσει» την Τσέλσι και τον Βραζιλιάνο μέσο, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.