Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 22:00

Η Τότεναμ θέλει να κάνει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα ο σύλλογος από το Λονδίνο προσφέρει στον Λατινοαμερικανό κόουτς ένα μυθικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει ότι οι «πετεινοί» έχουν δώσει τα χέρια με τον Αργεντινό τεχνικό για νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο κάθε χρόνο θα αποφέρει στον 44άχρονο προπονητή 7 εκατομμύρια ευρώ.Το ποσό αυτό μάλιστα θα αυξάνεται κατακόρυφα κάθε φορά που η Τότεναμ θα εκπληρώνει τους στόχους της.

Η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου είναι ευχαριστημένη από τον Ποκετίνο, ο οποίος φέτος κατάφερε να παρουσιάσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.Γι' αυτό το λόγο θέλει να τον κρατήσει στο τιμόνι της τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Διαβάστε επίσης

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

To έγκυρο Sky Sports διαψεύδει τις φήμες περί συμφωνίας του Πορτογάλου τεχνικού με την βρετανική ομάδα, καθώς η διοίκηση της Μάντσεστερ δεν αποφασίσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Φαν Χάαλ.

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν» για την 36 αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τόνισε πως οι δύο σταρ δεν θα αγωνιστούν το Σάββατο και δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.