Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μήτρογλου βρήκε δίχτυα δις, αλλά δεν έφτανε (vid)

Ο Μήτρογλου βρήκε δίχτυα δις, αλλά δεν έφτανε (vid)
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 22:10

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Λίγες ώρες μετά την κορύφωση της κριτικής που δέχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου στην Γαλλία, μπήκε στο γήπεδο και απάντησε με γκολ στο Λιγκ Καπ. Ο «πιστολέρο» άνοιξε το σκορ στο ισόπαλο 2-2 με την Ρεν, όμως η Μαρσέιγ αποκλείστηκε στα πέναλτι. Ο «Μητρογκόλ» ήταν ψύχραιμος και στην διαδικασία από τα 11 μέτρα.

Βασικός σε όλη την αναμέτρηση έπαιξε ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έγραψε το 0-1 στον πίνακα του σκορ στο 13’ με μια κεφαλιά σπεσιαλιτέ του, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει ο τερματοφύλακας. Ωστόσο, η Ρεν ανέλαβε τα ηνία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πέτυχε δύο γκολ με τους Αντρέ (23’) και Κχαζρί (57’) παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1.

Η Μαρσέιγ αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Ζερμέν στο 80’, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 και το ματς έληξε ισόπαλο. Έτσι βάσει του κανονισμού του γαλλικού Λιγκ Καπ, το παιχνίδι οδηγήθηκε κατ’ ευθείαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μήτρογλου πήρε την δεύτερη εκτέλεση για την Μαρσέιγ και ήταν εύστοχος, όμως οι Σαρ και Οκάμπος δεν βρήκαν δίχτυα και η ομάδα του ηττήθηκε με 4-3 και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή και τελικός για Ρεάλ (vid)

Ανατροπή και τελικός για Ρεάλ (vid)

Με γκολ των Ρονάλντο και Μπέιλ η «βασίλισσα» επικράτησε 2-1 της Αλ Τζαζίρα στον ημιτελικό και θα παίξει με την Γκρέμιο για το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.