Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκαλιά με Άντερλεχτ ο Πασιένσια

Αγκαλιά με Άντερλεχτ ο Πασιένσια
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 16:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Είναι μία από τις περίεργες ιστορίες. Ο Γκονσάλο Πασιένσια, γιος του γνωστού τεχνικού, Ντομίνγκος Πασιένσια, πέρασε πέρυσι από τον Ολυμπιακό πολύ αθόρυβα και στην ουσία στους λίγους μήνες που έμεινε δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του, Κάποιο χρόνιο πρόβλημα με καρδιακή αρρυθμία τον αποσυντόνισε, γύρισε στην Πορτογαλία και έναν χρόνο μετά είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Άντερλεχτ.

Τουλάχιστον αυτό έχει φέρει στο προσκήνιο η βελγική ιστοσελίδα demorgen, η οποία τονίζει ότι όλα είναι κανονισμένα και πως ο 23χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί από την Πόρτο έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Πασιένσια αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Βιτόρια Σετουμπάλ, με την οποία έχει σημειώσει 3 γκολ.

Στον Ολυμπιακό πέρυσι και ενώ προερχόταν από μια κοπιαστική χρονιά με την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Πορτογαλίας, δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον ρυθμό του. Το οικογενειακό πρόβλημα με την καρδιακή αρρυθμία (το είχε και ο πατέρας, που ήταν μεγάλος σκόρερ) δεν του επέτρεψε να κάνει αισθητή την παρουσία του και μάλιστα είχε αποχωρήσει πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν.

Με την επιστροφή στην πατρίδα του κοίταξε περισσότερο την υγεία του, ηρέμησε, ξεκουράστηκε και από τον Ιανουάριο μετά έπαιξε στην Ρίο Άβε. Τώρα παρουσιάζεται έτοιμος να πραγματοποιήσει μια σημαντική μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Προεδρική στήριξη σε Μήτρογλου

Προεδρική στήριξη σε Μήτρογλου

Με δηλώσεις σε γαλλική εφημερίδα ο Ζαν Ανρί Ερό ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν θα κριθεί ο Έλληνας επιθετικός, ενώ έκανε μια σύγκριση με την πρώτη σεζόν του Ζινιάκ στην Μαρσέιγ.

Πατέρας ο Σάμαρης

Πατέρας ο Σάμαρης

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Μπενφίκα πλέει σε πελάγη ευτυχίας από το Σάββατο, αφού η γυναίκα του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.