Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μάτι του Ιντέγε στη... Ρωσία

Το μάτι του Ιντέγε στη... Ρωσία
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 10:45

Στη Μάλαγα μεταγράφηκε πρόσφατα ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του, καθώς μπορεί στην Τιανγίν Τέντα, ομάδα στην οποία ανήκει, να ξεκίνησε καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν και η καλύτερη.

Η ιστοσελίδα thisdaylive.com έχει κάνει τη δική της αναφορά στον Νιγηριανό, πρώην στράικερ του Ολυμπιακού και σημειώνει πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο, να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι με τη φανέλα της Νιγηρίας.

Ο Ιντέγε, γνωρίζει πως η Μάλαγα του δίνει τη δυνατότητα να δείξει τις αρετές και τις ικανότητές του στο γήπεδο και αν θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ το καλοκαίρι, θα πρέπει να αυξήσει τις επιδόσεις του και να επιστρέψει στα γκολ. Τα πολλά γκολ.

Διαβάστε επίσης

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Εξπέρ στις εκτελέσεις των πέναλτι είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της Κρίσταλ Πάλας στην ήττα 3-1 από την Έβερτον.

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Στην Λας Πάλμας ελπίζουν ότι ο Νιγηριανός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως είναι άγνωστος ο χρόνος αποθεραπείας του!