Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επίθεση» σε Μάρκο Σίλβα

«Επίθεση» σε Μάρκο Σίλβα
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 19:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Στα μέλη της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ο οποίος εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον του Μάρκο Σίλβα θυμίζοντας ότι δεν έφυγε μόνο από την ομάδα του, αλλά και από τον Ολυμπιακό και την Γουότφορντ.

Είναι γνωστή που έχει ο ντε Καρβάλιο με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε πάει στα δικαστήρια και γι’ αυτό αργούσε να αναλάβει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015. Τελικά όταν έφτασαν στο όριο τα βρήκαν την τελευταία στιγμή εξωδικαστικά, όμως η αντιπαράθεση παραμένει.

«Ο Μάρκο Σίλβα, που απολύθηκε από τον Ολυμπιακό, έριξε μια ομάδα εκατομμυρίων (σ.σ. Χαλ) και απολύθηκε και από την Γουότφορντ. Ο Μάρκο Σίλβα έλεγε στους δημοσιογράφους πως δεν έπρεπε να απολυθεί ποτέ από την Σπόρτινγκ και πως έπρεπε να διώξουν εμένα».

Διαβάστε επίσης

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»

«Γίγαντας στην άμυνα ο Βούκοβιτς»

Στην Ιταλία πλέκουν το εγκώμιο του Σέρβου σέντερ μπακ, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βερόνα. «Βασίζεται πάνω του ο προπονητής, Πέκια», επισημαίνουν.

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

Ανοιξε λογαριασμό στην Ισπανία ο Ιντέγε (vid)

O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα σκόραρε το πρώτο του τέρμα στην ισπανική λίγκα στο ματς με την Βαλένθια για το πρωτάθλημα, κάνοντας το 1-0 με έναν απίθανο-τυχερό τρόπο.

Στη Σάντα Κρουζ ο Σαλίνο

Στη Σάντα Κρουζ ο Σαλίνο

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σάντα Κρουζ.