Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη η «Σελεσάο» και τώρα... Μεξικό!

Πρώτη η «Σελεσάο» και τώρα... Μεξικό!
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 - 22:52

Την πρώτη θέση στον όμιλό της κατέκτησε η Βραζιλία. Η «Σελεσάο» στο τρίτο ματς του ομίλου νίκησε 2-0 τη Σερβία και προκρίθηκε αήττητη στη φάση των «16» του Μουντιάλ όπου και θα αντιμετωπίσει το Μεξικό. Η «παρέα» του Νεϊμάρ είχε τον έλεγχο του ματς από το πρώτο λεπτό και επικράτησε με τα γκολ των Παουλίνιο (36’) και Τιάγκο Σίλβα (68’).

Οι Βραζιλιάνοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά από τη στιγμή που πήραν το προβάδισμα στο σκορ, όλα ήταν εύκολα. Δεν συνάντησαν δυσκολίες στην πορεία και είχαν τον έλεγχο του ματς ως το τέλος. Θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα γκολ, αλλά θέλησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια, ειδικά ο Νεϊμάρ.

Με κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 56%, έναντι 44% των Σέρβων, με παραπάνω τελικές 13-10, ήταν λογικό να επικρατήσουν τελικά. Οι Σέρβοι πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα κι αυτό τους στοίχισε τελικά τον αποκλεισμό.

Μοναδικό πλήγμα στο ματς η αναγκαστική αλλαγή που έγινε ο Μαρσέλο μόλις στο 10ο λεπτό, λόγω σπασμών στη μέση. Γεγονός που προκάλεσε μια ανησυχία στις τάξεις των Βραζιλιάνων.

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Στόικοβιτς, Ρουκάβινα, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Κολάροβ, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μάτιτς, Τάντιτς, Λιάιτς (75’ Ζίβκοβιτς), Κόστιτς (82’ Ράντονιτς), Μίτροβιτς (89’ Γιόβιτς).

Βραζιλία (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (10’ Λουίς), Παουλίνιο (66’ Φερναντίνιο), Καζεμίρο, Κοουτίνιο (80’ Αουγκούστο), Γουίλιαν, Ζεζούς, Νεϊμάρ.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα γκολ του ματς.

Διαβάστε επίσης