Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόπα Αμέρικα: Το ρεπορτάζ του Mega για τον θρίαμβο της Αργεντινής! (video)

Κόπα Αμέρικα: Το ρεπορτάζ του Mega για τον θρίαμβο της Αργεντινής! (video)
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 14:59

Κυπελλούχος Αμερικής είναι η Αργεντινή, η οποία στον τελικό του Copa America επιβλήθηκε 1-0 της Βραζιλίας στο Μαρακανά. Την κατάκτηση του τροπαίου που είναι το πρώτο του Λιονέλ Μέσι με την Αργεντινή πανηγύρισαν έξαλλα οι φίλαθλοι της χώρας.

Ο τελικός του Copa America λήγει και ο Λιονέλ Μέσι ξεσπά. Οι συμπαίκτες του τον αγκαλιάζουν και στη συνέχεια τον σηκώνουν στον ουρανό του Μαρακανά.

Μετά από 28 χρόνια, η Αργεντινή είναι και πάλι κάτοχος του τροπαίου.

Χρειάστηκε η τρομερή ασίστ του Ντε Πολ στο 22’ και το όμορφο τελείωμα του Ντι Μαρία ώστε η Αλμπισελέστε να επικρατήσει με 1-0 της Βραζιλίας μέσα στο Μαρακανά και να κατακτήσει δίκαια το τρόπαιο.

Με τη λήξη του ματς, ο Πάμπλο Γκιράλτ που περιγράφει για την τηλεόραση της Αργεντινής δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το γύρο του κόσμου έκανε και η αγκαλιά του Μέσι με τον καλό του φίλο Νεϊμάρ.

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν στο γήπεδο με τους Αργεντινούς φιλάθλους. Συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια, με τον Μέσι να μην αφήνει την κούπα από την αγκαλιά του, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Στη Βαρκελώνη, το Τορόντο, την Ινδία, και φυσικά στο Μπουένος Άιρες, όπου όλος ο κόσμος κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσει.

Για το πολυπόθητο πρώτο τρόπαιο του Μέσι με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, η οικογένειά του ενημερώθηκε και μέσω βίντεο-κλήσης, και ανταπέδωσε με ένα βίντεο, με τους 3 γιους του, τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Σίρο να φωνάζουν για τον μπαμπά και την Αργεντινή.

Σε αυτό το Copa America, ο Θεός ήταν με την Αργεντινή. Και το πανηγύριζε. Από ψηλά.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης