Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 15:25

Διπλή γιορτή για τη Μπαρτσελόνα! Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Καταλανών κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία τους και γιόρτασαν τους τίτλους με τον κόσμο τους. Οι δρόμοι της Βαρκελώνης κατακλύστηκαν από 80.000 οπαδούς, με τους παίκτες και οι παίκτριες των μπλαουγκράνα να παρελαύνουν στην πόλη με ένα ανοιχτό πούλμαν.

Ακόμα ένα βήμα για τη συμμετοχή στο Europa League έκανε η Μπέτις, που νίκησε 3-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Σαμπαλί άνοιξε το σκορ στο 5’ για τους μπέτιγκος, με τον Αγιόζε Πέρεζ να σκοράρει το 2-0 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον Σάντι Κομεσάνια στο 52ο λεπτό, με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ακέραιες τις ελπίδες για την έξοδο στο Champions League διατηρεί η Λίβερπουλ, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Κέρτις Τζόουνς έδωσε το προβάδισμα στο ρεντς στο 33’ και διπλασίασε τα τέρματα του τρία λεπτά αργότερα. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του Κλοπ στο 71’. Η Λίβερπουλ απέχει μόνο ένα βαθμό από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η υποβιβασμένη Σαμπντόρια ήθελε τη νίκη γοήτρου στην έδρα της και προηγήθηκε με τον Τζανόλι στο 34’. Ωστόσο, ο Πίκολι στην κυριολεξία πριν το φινάλε ισοφάρισε και χάρισε στην Έμπολι έναν πολύτιμο βαθμό που την κρατά στην κατηγορία.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα και την Αγγλία η Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Γουλβς και έπιασε τη Νιούκασλ στους 66 βαθμούς. Οι Ρέιντζερς πήραν το Old Firm στη Σκωτία από την πρωταθλήτρια πάντως Σέλτικ, ενώ η Σαλερνιτάνα αφήνει εκτός Champions League την Αταλάντα.