Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 13:45

Η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε με το πόδι στο… γκάζι, παρά το ότι ο τίτλος στην Premier League μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Νότιγχαμ, είχε ήδη κριθεί. Οι Πολίτες επικράτησαν με 1-0 της αδιάφορης Τσέλσι στην έδρα τους, με γκολ που σημείωσε ο Χούλιαν Άλβαρες στο 12ο λεπτό.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν σήκωσε στον αέρα του Μάντσεστερ, το 9ο πρωτάθλημα των γαλάζιων, 3ο διαδοχικά και 5ο στη χρυσή εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αγκαλιά με τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα έπειτα από 11 χρόνια είναι και η Ντόρτμουντ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάγερν από τη Λειψία, περνώντας από την έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Το έργο έγινε ευκολότερο όταν οι Βαυαροί έμειναν με 10 στο 38, με τον Αλέ να ανοίγει το σκορ στο 59. Ο Ιβοριανός στράικερ σφράγισε τη νίκη στο 84, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από τον Μπραντ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ακόμα χειρότερα έγιναν τα πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League, έπεσε στην 3η θέση της La Liga, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Βαλένθια. Οι νυχτερίδες, που παλεύουν για την παραμονή τους, πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Ντιέγκο Λόπεθ στο 33. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί προς τον Βινίσιους και που είχαν ως αποτέλεσμα την αντίδρασή του και εν τέλει την αποβολή του.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης

Στα δικαστήρια η Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους (video)

Στα δικαστήρια η Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους (video)

Η ρατσιστική επίθεση με στόχο τον Βινίσιους στη Βαλένθια, ήταν η τελευταία «σταγόνα» μίσους και ξεχείλισε το ποτήρι αντοχής του 23χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι δέκτης από επαναλαμβανόμενες ακραίες φυλετικές συμπεριφορές στην Ισπανία.