Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλλησαν στο μηδέν

Κόλλησαν στο μηδέν
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 - 16:25

Άκαρπες αποδείχτηκαν οι προσπάθειες των παικτών της Βραζιλίας και του Μεξικό στην δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου να πετύχουν κάποιο γκολ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Η «σελεσάο» έπαιξε αγχωμένη για ένα ακόμα παιχνίδι όμως την… χάλασε και ο ίδιος της ο προπονητής με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι ο οποίος φαινόταν ότι έπαιζε ουσιαστικά χωρίς πλάνο. Από την άλλη οι «τρικολόρ» απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν σε ορισμένες στιγμές να «κλέψουν» το παιχνίδι από τους Βραζιλιάνους ειδικά από το 77’ κι έπειτα που πέρασε στο παιχνίδι ο Τσιτσαρίτο.

Κορυφαίος για τους διοργανωτές, ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Νεϊμάρ με τον άσο της Μπαρτσελόνα όμως να παίζει στην επίθεση ουσιαστικά μόνος του. Το αποτέλεσμα αυτό, βάζει και τις δύο ομάδες σε περιπέτειες που περιμένουν πλέον να δουν απόψε (01:00 ΝΕΡΙΤ SPORTS) την εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στο Καμερούν και την Κροατία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίς, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Αλβες, Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο, Οσκαρ (84’ Γουίλιαν), Νεϊμάρ, Ραμίρες (46’ Μπερνάρντ), Φρεντ (68’ Ζο).

ΜΕΞΙΚΟ (Ερέρα): Οτσόα, Λαγιούν, Μορένο, Μάρκες, Ροντρίγκες, Αγκιλάρ, Γκουαρδάδο, Βάσκες, Ερέρα (76’ Φαμπιάν), Ντος Σάντος (84’ Χιμένες), Περάλτα (74’ Τσιτσαρίτο).

Διαβάστε επίσης

Η ραμπόνα του Ρόχο

Η ραμπόνα του Ρόχο

Ο αμυντικός της εθνικής Αργεντινής απομάκρυνε την μπάλα με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

«Καθάρισε» με Μίλερ

«Καθάρισε» με Μίλερ

Άκρως εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Γερμανίας, που συνέτριψε την Πορτογαλία με 4-0...

Η μπάλα που μιλάει

Η μπάλα που μιλάει

Η υπέροχη μπαλιά του Ντάλεϊ Μπλιντ στον Ρόμπιν φαν Πέρσι και το γκολ της ολλανδικής παιδείας.