Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελληνική τραγωδία»

«Ελληνική τραγωδία»
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 - 20:35

Συντριπτικός χθες ο Ολυμπιακός από τον τρόπο παιχνιδιού του, άφησε ελάχιστα περιθώρια στην Ατλέτικο να τον απειλήσει και ως εκ τούτου, έφτασε σε μια σπουδαία επιτυχία που του ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Με τον Ολυμπιακό λοιπόν να αναδεικνύεται νικητής και πέραν των άσχημων κριτικών για τον Όμπλακ, η εφημερίδα «Marca» ξεφτιλίζει τους «ροχιμπλάνκος», κάνοντας λόγο για τραγωδία στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τους Ισπανούς, τους έκανε να βλέπουν φαντάσματα σαν τους βάζελους και τον Σιμεόνε να βλέπει... εφιάλτες με τον Μίτσελ. Εκεί στέκεται από τη μεριά της η «As», σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έκανε... ματ στον Αργεντινό, που ακόμα και στον πάγκο του να βρισκόταν, δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά.

Μάλιστα, η «As» αναφέρει πως ο «Μίτσελ μπορούσε με τον Σιμεόνε», πετώντας μπηχτή στον Αντσελότι, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Ρεάλ στη νίκη επί της Ατλέτικο.

Διαβάστε επίσης

Ντύθηκε... Σέρχιο Ράμος!

Ντύθηκε... Σέρχιο Ράμος!

Ο Ροναλντίνιο δεν έκανε και το καλύτερο ντεμπούτο με την Κερετάρο, αφού το πέναλτι που εκτέλεσε μόνο της κλάσης του δεν ήταν.

Ιστορικός βαθμός...

Ιστορικός βαθμός...

Τον πρώτο του βαθμό στην ιστορία του πήρε ο Αστέρας στην Τουρκία. Όλα τα αποτελέσματα του Europa League...