Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ήμασταν έτοιμοι»

«Δεν ήμασταν έτοιμοι»
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 - 12:05

Την ήττα με 4-1 από τη Νάφτοβικ γνώρισε σε φιλικό προετοιμασίας η ομάδα της Ντνίπρο, η οποία προφανώς και επηρεάστηκε από τις χαμηλές θερμοκρασίες που συνάντησαν οι παίκτες της, καθώς τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε σαφώς θερμότερα κλίματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίρον Μάρκεβιτς μίλησε για τα όσα συμπέρανε και μερικά από αυτά ήταν θετικά και άλλα, αρνητικά. «Οι τρεις ημέρες ξεκούρασης ήταν πολλές και βρήκαμε το διάστημα για να χαλαρώσουμε. Ένιωσα πως οι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Για διάφορους λόγους. Πολλοί ήταν άρρωστοι και δυστυχώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις θερμοκρασίες. Επίσης, το παιχνίδι το πήραμε πολύ αψήφιστα. Αλλά από την άλλη, καλό είναι κι αυτό», ανέφερε ο Μάρκεβιτς και συνέχισε.

«Έχει γίνει καλή δουλειά με πολλή σοβαρότητα. Ήδη διαπιστώσαμε πως ήταν βαριά για τους παίκτες. Στην Ισπανία θα παίξουμε έξι παιχνίδια, κάθε ένα μέρα παρά μέρα. Ελπίζω κάθε ένας να αντεπεξέλθει».

Καταλήγοντας ο Μάρκεβιτς ανέφερε. «Θα πάρουμε μαζί μας τους περισσότερους από αυτούς που ήταν στα Εμιράτα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 20 παίκτες. Όσον αφορά στα νέα αποκτήματα, έχω μια πρώτη άποψη. Χρειαζόμαστε 12-13 παίκτες για τον βασικό μας κορμό. Και αν θες να έχεις καλά αποτελέσματα σε τρεις θεσμούς, πρέπει να κερδίζεις».

Διαβάστε επίσης

«Πολύ καλή η αρχή»

«Πολύ καλή η αρχή»

Ο Βραζιλιάνος Ετζίντιο τόνισε πως έχει πολύ καλές εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και το κλίμα που επικρατεί.

Το 'βαλε ο Σαβιόλα

Το 'βαλε ο Σαβιόλα

Το πρώτο του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βερόνα σημείωσε ο Αργεντινός στράικερ.