Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα θέλει εκδίκηση η Σάλκε»

«Θα θέλει εκδίκηση η Σάλκε»
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - 20:35

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβουν οι επερχόμενες αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σάλκε εστίασε ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης με αφορμή τις προσεχείς «μάχες» με τη γερμανική ομάδα για τη φάση των «16» του Champions League τόνισε ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες της περυσινής περιόδου:

«Ξέρουν ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στη Γερμανία είναι πολύ έντονη. Το γεγονός ότι μας αντιμετώπισαν και πέρυσι δεν μας ωφελεί, αντιθέτως τους δίνει πλεονέκτημα. Θα ήταν λάθος μας να πιστέψουμε ότι το να παίξουμε στο Γκελζενκίρχεν θα είναι εύκολο ή ότι θα επαναληφθεί ό,τι έγινε και πέρυσι. Ακριβώς το αντίθετο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», προειδοποίησε ο αρχηγός της «Βασίλισσας»,ο οποίςο στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Τόνι Κρόος:

«Το καλοκαίρι, κάποιοι παίκτες που ήταν σημαντικοί για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας μας έφυγαν και στη θέση τους ήρθαν άλλοι που έχουν αποδειχτεί καταλυτικοί για την έως τώρα πορεία μας, όπως ο Κρόος. Είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια και ξέρει πως να κινηθεί και πως να μοιράσει το παιχνίδι γρήγορα. Είναι γρήγορος και νέος και παίζει σε υψηλό επίπεδο για αρκετά μεγάλο διάστημα, γι' αυτό και η Ρεάλ έκανε το σωστό και τον πήρε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

«Έχει γρήγορους παίκτες»

«Έχει γρήγορους παίκτες»

Ο Ματέους γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό και λέει ότι ίσως ο Ναός αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα.

Πιο ακριβή η Παρί!

Πιο ακριβή η Παρί!

Το αποψινό ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, μέσα από το κόστος των δύο ομάδων...