Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος και «κατοστάρης»!

Πρώτος και «κατοστάρης»!
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 - 03:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ήταν η βραδιά του!

Ο Λιονέλ Μέσι ανέδειξε για ακόμη μια φορά το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, θυμίζοντας σε όλους ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη!

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μετέτρεψε «one man show» τον πρώτο ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου οδηγώντας στους «Μπλαουγκράνα» σε νίκη με 3-0, η οποία τους φέρνει με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Βερολίνου και κέρασε ….φαρμάκι τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην επιστροφή του στο «Καμπ Νου» ως αντίπαλος…

Στο παιχνίδι, όπου συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Μέσι ήταν συγκλονιστικός!

Με τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε στο 77’ με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και στο 80’ με εκπληκτικό σλάλομ, που κατέληξε σε εντυπωσιακή «λόμπα», έπειτα από μία … υδραυλική ντρίμπλα επί του Μπόατενγκ, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο στους Καταλανούς για την ευρεία νίκη, πριν ο Νειμάρ στο 90’ διαμορφώσει το τελικό 3-0!

Παράλληλα, έφτασε τα 78 τέρματα στο Champions League, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε φτάσει στα 77 το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Γιουβέντους. Με τον Μέσι να φτάνει τα 10 γκολ φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Απολαύστε τα δύο γκολ του Αργεντίνου άσου!

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητη «Μπάρτσα»!

Ασταμάτητη «Μπάρτσα»!

Ούτε η καλοδουλεμένη Μπάγερν Μονάχου δεν περιόρισε την εκπληκτική Μπαρτσελόνα που κέρδισε με 3-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Και η Ίντερ για Τσεχ

Και η Ίντερ για Τσεχ

Ο Τσέχος τερματοφύλακας φεύγει από την Τσέλσι και οι «νερατζούρι» ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του...

Δεν... επαναπαύεται ο Ζοσέ

Δεν... επαναπαύεται ο Ζοσέ

Ο Μουρίνιο στοχεύει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την Τσέλσι και στο πλάνο του βρίσκονται οι Γκριεζμάν, Λακαζέτ και Βαράν...

Προς... τράμπα ο Κάμπελ

Προς... τράμπα ο Κάμπελ

Ο Κοσταρικανός επιθετικός ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί σε πιθανή ανταλλαγή με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο...