Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανδαλουσιάνικο πάρτι!

Ανδαλουσιάνικο πάρτι!
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 - 03:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να παίζει η Σεβίλλη στο Europa League με την ομάδα του Ουνάι Εμερι να κερδίζει άνετα στην έδρα της την Φιορεντίνα με 3-0 και να βρίσκεται πλέον με το ...ενάμιση πόδι στον τελικό!

Οι Ανδαλουσιανοί μετέτρεψαν με την απόδοσή τους τον επαναληπτικό καθαρά διαδικαστική υπόθεση, μη αφήνοντας περιθώρια στους «βιόλα». Ο Αλέις Βιντάλ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ισπανική ομάδα, με τον ισπανό μέσο να σημειώνει δύο γκολ στο 17’ και το 52’. Η Σεβίλλη όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τον Γκαμέιρο που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 75ο λεπτό.

ΣΕΒΙΛΛΗ (Εμερι): Σέρχιο Ρίκο, Τρεμουλινάς, Κολοτζιετζάκ, Καρίσο, Αλέις Βιντάλ, Εμπιά (73’ Ιμπόρα), Κριχόβιακ, Βιτόλο, Μπανέγα, Ρέγες (58’ Κόκε), Μπάκα (75’ Γκαμεϊρό).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Μοντέλα): Νέτο, Μάρκος Αλόνσο, Σάβιτς, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Τόμοβιτς (46’ Ρίτσαρντς), Μπόρχα Βαλέρο, Μπαντέλι (68’ Πιζάρο), Φερνάντες, Σαλάχ, Χοακίν, Γκόμες (80’ Ιλισιτς).

Διαβάστε επίσης

«Δεν ήταν εύκολο»

«Δεν ήταν εύκολο»

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο αναφέρθηκε στην όχι και τόσο εύκολη αρχή της Γιουβέντους στο Champions League.

«Άλμα» τελικού η Ντνίπρο

«Άλμα» τελικού η Ντνίπρο

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League απέκτησε η Ντνίπρο το ...καφενείο, μετά το 1-1 που απέσπασε στο «Σάο Πάολο» από τη Νάπολι.